raissa1 07.02.06, 03:13 Nie chce mi sie w ogóle spac,boje sie z,e to poczatek znowu manii i tyle......co sie dzieje,mam oczy otwarte jak w dizen,kto tu nie spi teraz?no kto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raissa1 Re: ja pierdole 07.02.06, 05:09 OK ide spac,chyba teraz mis ie zachcialo o 9 wstaje wiec,........miłych sEnów,mam nadzmze jak rano wstane to troche tu i tam odp zobacze,papapappapa Odpowiedz Link
girl.interrupted Re: ja pierdole 08.02.06, 00:34 a ja zaraz idę kimać (tzn.pewnie zasnę za jakąś godzinę albo i szybciej, nie ma to jak nielegalne łykanie estazolamu od czasu do czasu zamiast jakichś przeciwschizowców).niektóre rozbratowe vlepki są totalnie rozbrające tzn idealnie trafiają w moje dziwne poczucie humoru. mam teraz "stan mieszany",jak się niedawno dowiedziałam (pierdu pierdu lalala pierdu pierdu).ale wszystko być może (czyli zastrzeżona nazwa handlowa perfum wyszperanych dawno, dawno temu w toaletce ciotki de mohair) Odpowiedz Link
raissa1 Re: ja pierdole 08.02.06, 10:45 eeeeee powiedzialas rozbratpwe vlepki,Ja sie udzielam na rozbracie,ale mam nadzieje,ze myslisz o poznanskim... Odpowiedz Link
raissa1 Re: ja pierdole 08.02.06, 19:20 raissa1 napisała: > eeeeee powiedzialas rozbratpwe vlepki,Ja sie udzielam na rozbracie,ale mam > nadzieje,ze myslisz o poznanskim... Tam jest ROZBRATOWE VLEPKI**** Odpowiedz Link