emilline 14.07.08, 00:27 potrzebny mi dobry lekarz od CHAD, uzaleznien i dobrze by bylo jakby jeszcze znał się na sexuologii. jak ktos ma namiar to prosze naj najszybciej sie nim podzielic dziekuje z gory. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptakniebieski Re: 3 w jednym!!! 14.07.08, 12:57 witaj bardzo chciałabym ci pomóc ale to nie możliwe, nie podałaś bowiem w jakim województwie mieszkasz. pozdrawiam niebieska Odpowiedz Link
ptakniebieski Re: 3 w jednym!!! 14.07.08, 18:53 zerknij więc na stronę główną forum pierwszy wątek od góry, super lekarz super terapeuta, sprawdzałam są informacje od ludzi warszawy, pozdrawiam niebieska Odpowiedz Link
emilline Re: 3 w jednym!!! 14.07.08, 22:21 ten watek juz dawnoprzejrzalam i potrzebnej mi informacji tam nie znalazlam dlatego zalozylam nowy, pozdrawiam emilline Odpowiedz Link
ptakniebieski Re: 3 w jednym!!! 15.07.08, 08:46 Hej ja ci raczej nie pomogę, jestem z Chełma. pozdrawiam niebieska Odpowiedz Link
emilline Re: 3 w jednym!!! 17.07.08, 00:13 no coz, po kilku godzinach buszowania w internecie w koncu sama znalazlam. ale dzieki za uwage pzdr Odpowiedz Link