marianek.1 20.12.08, 21:33 hej jestem też jak wy chadowcem.trudno mi o tym mówić no ale prawda jest jedna! teraz jestem w dołku i lekrz przepisał mi nowy lek antydep mirtor, czy ktoś go stosuje? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssig.ma Re: mirtor 20.12.08, 21:41 ja stosowalam, dzialal fajnie, ale niestety blyskawicznie tylam, no i rano ciezko sie bylo dobudzic-bralam 30- gdyby nie waga to stosowalabym go nadal Odpowiedz Link
marianek.1 Re: mirtor 20.12.08, 21:45 ja też po nim dobrze się czuje tylko że strasznie mi się przytyło.a kiedy go odstawiłas jak juz bylas w dobrej kondycji? Odpowiedz Link
ssig.ma Re: mirtor 20.12.08, 22:37 Bralam niecale 3 miesiace, ale w tym czasie przybylo mi ponad 10 kilo i poprosilam o zmiane, zwlaszcza ze SSRI, z ktorymi go laczylam okazaly sie u mnie absolutnie nieskuteczne. Teraz mam zestaw mobemid z doksepina, czuje sie ok, tylko niestety nie spie tak dobrze jak po mirtorze. Ogolnie do stanu wszechogarniacej euforii mi daleko, ale jakos chodze i funkcjonuje. Tyle, ze ja mam zwykla depresje, nie ChAD, choc czasem dalabym fortune za choc chwilowa gorke.... Odpowiedz Link