07.05.13, 10:52
Jestem jedną z oszukanych osób faceta 32-letniego o którym piszą, że jest z powiatu oławskiego a tak naprawdę jest z Wrocławia tylko pewien czas mieszkał u jednej z kobiet w Oławie. Pisałam do paru kobiet, których znalazłam namiary ale nie chcą zeznawać. Aleksander bo tak miał na imię dużo podróżował wiec kobiety wiem że z całej Polski oszukiwał. Wiem że bywał w Poznaniu, Katowicach, Gliwicach, Kołobrzegu, Warszawie, Opolu, Rzeszowie, Namysłowie, Oleśnicy ale i w wielu mniejszych miastach. Twierdził, że jest chory bo ma raka a z zawodu księgowym. Umiał manipulować bardzo. Jest trudno a ludzie różnie oceniają osoby oszukane.
Obserwuj wątek
    • loveisgone22 Faceci to obłudnicy 15.05.13, 20:11
      Kazda z nas dostała kopniaka od zycia.... Chcemy zaufać, robimy wszystko aby być szcześliwe, a tu psikus - pojawia sie ''czarodziej'' który urzeka, manipuluje, czesto kradnie nie tylko serce ale uczucia i emocje, a potem zostawia bez słowa jak najgorszy łajdak!!!! Tysiące mysli przewijaja sie przez pierwsze tygodnie ciszy....moze zachorowal, moze go zamkneli,moze wyjechał, moze zgubil telefon heh.... Nagle sprawdzajac portal randkowy pofawia sie pod nowym pseudo na chat orange by wykorzystywac inne kobiety i zbierac trofea!!!! Tak zakonczyła sie moja znajomosć z Andrzejem Urbaniakiem(42 lata) zamieszkującym Głuchy( woj. mazowieckie). Ostrzegam nie warto ulegać jego urokowi!!!! Podły drań
      • stasi1 Re: Faceci to obłudnicy 06.04.24, 23:40
        Cóż czarodzieje są od tego aby czarować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka