marynka07 Re: Neuron Bydgoszcz 19.02.10, 18:47 ja nigdy z córką nie byłam na turnusie i z tego co słyszałam to ośrodek w Stobnie jest bardzo dobry ,ale osobiście nie mogę nic polecić. Jeśli można wiedzieć to skąd jesteś? Ja też mieszkam pod bydgoszczą pozdr Odpowiedz Link
mamafranka-2 Re: Neuron Bydgoszcz 19.02.10, 19:24 Hej. Mieszkamy w Osielsku,to praktycznie prawie Bydgoszcz.A Wy niech zgadnę Koronowo?Zaglądam często na Waszego bloga.Tak sie kiedyś zastanawiałam czy sie kiedyś na Gajowej nie minełyśmy... Całuski dla Martynki Odpowiedz Link
marynka07 Re: Neuron Bydgoszcz 20.02.10, 11:21 no my teraz od 3 lat w buszkowie a na gajowej jestem b. często teraz będę od 1marca więc może uda nam się tam spotkać Odpowiedz Link
makarcia Re: Neuron Bydgoszcz 21.02.10, 20:25 Mi lekarze z OiTNU polecali fundacje "Dać/daj szanse" z Torunia. Oni podobno fajne turnusy organizują. Kiedyś nawet do nich dzwoniłam i pamiętam, że mi się podobało. Jakbyś miała ochotę na kawkę w Bydgoszczy to daj znać. Może spotkamy się w jakimś większym gronie. Odpowiedz Link
mamafranka-2 do makarcia 22.02.10, 17:56 Kawka w miłym towarzystwie Wcześniakowych Mam bardzo chętnie!!!!! Gdzie i kiedy? Franek 02,06,2009.[32hbd-1560] Odpowiedz Link
madasia Re: Neuron Bydgoszcz 21.02.10, 21:36 Moge napisac o Neuronie w Malym Gacnie W cenie turnusu jest 4 godziny zabiegow dziennie- hipoterapia, cwiczenia indywidualne, pajak, masaz, terapia reki, logopeda, psycholog i inne. Warunki sa bardzo dobre, wiekszosc to pokoje z pelnym wezlem sanitarnym. Z jedzeniem nie ma problemu, jest naprawde wystarczajaco i smacznie, nie ma problemu, gdy dziecko ma specjalne potrzeby, panie pracujace w kuchni uwzgledniaja to. Z perspektywy dowiadczedczen turnusow w 3 osrodkach ( Gacno, zabajka i Wagrowiec teraz Stobno), zdecydowanie najbardziej podobalo mi sie Male Gacno. Na twoim miejscu z racji zamieszkania blisko Bygdoszczy sprobowalabym moze zobaczyc Neuron w Bydgoszczy- jest maly i kameralny, ale wtedy zobaczysz czy jest to odpowiednia rehabilitacja twojego dziecka. I koszty rehabilitacji stacjonarnej sa o wiele mniejszej niz pobytowej Odpowiedz Link
mamafranka-2 do madasia 22.02.10, 17:52 Tak sie też zastanawiałam czy jest możliwość korzystania z zabiegów bez konieczności zamieszkania w ośrodku.Dziękuję za odpowiedż,pojadę na miejsce i dowiem się szczegółów. Odpowiedz Link