jak47 Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 10.11.11, 15:19 prywatnie też może być, ale wolałabym na fundusz Odpowiedz Link
lizbonczyk Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 10.11.11, 23:38 www.znanylekarz.pl/andrzej-pawlak/ortopeda-chirurg/wroclaw Odpowiedz Link
bijou82 Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 11.11.11, 17:18 pisałam już w "swoim" wątku ja byłam u dr Późniaka-robił Małej usg bioderek 4lata temu,świetny ale zajmuje się dorosłymi w międzyczasie byliśmy u dr Pytlasińskiego (wizytę w gabinecie prywatnym pozostawiam bez komentarza) polecam dr Szybińskiego-złego słowa na niego powiedzieć nie mogę,prywatnie na Gajowej,na NFZ w Szpi Akadem na ul.Borowskiej Odpowiedz Link
kolekajk Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 02.12.16, 13:43 michalkniaz.pl/ Jako chirurg ortopeda oferuję swoim Pacjentom kompleksową diagnostykę, nowoczesne metody leczenia oraz zabiegi operacyjne w zakresie problemów ortopedycznych i urazów stopy, stawu skokowego oraz kolanowego Odpowiedz Link
jola23061978 Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 14.11.11, 21:57 A ja z Oliwią: - dr Michajlow - prywatnie - bardzo profesjonalnie i miło, poswieca troche czasu pacjentowi - dr Szybinski - prywatnie - nie byliśmy zadowoleni - 5 min - zero badań - nic sie nie dowiedziałam w sumie musielismy jeszcze raz isc do innego ortopedy skonsultowac - dr Junga - Karvina czechy - średnio jesli chodzi o konsultacje- polecił nam neurolog dr Bohm - ale operacja naciecia miesni OK i efekt rewelacyjny - przy tak duzej spastyce i podwichnietych biodrach - dzieki operacji i rehabilitacji 5 x w tygodniu - mc temu RTG bioder jest OK - poza pochyleniemmiednicy - biodra nie są podwichnięte !!! Ze zdrowym Bartusiem byłam w Promyku na NFZ (bo przychodniany pediatra skierował) - w sumie ani na plus ani na minus - zrobił badanie USG, wizyta krótka tresciwa ale i pacjent bezproblemowy Odpowiedz Link
iksantia Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 16.11.11, 18:35 My chodziliśmy do Michajłowa na Gajowicką, ale tam przyjmuje prywatnie, nie wiem, czy i gdzie na nfz. Było ok, badanie, zainteresowanie, brak tłoku, mogę polecić, no ale to nie na nfz. Odpowiedz Link
mloda23c Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 17.07.12, 00:30 Ja bylam na NFZ w Przychodni na Dobrzyńskiej we Wroclawiu. Bez kolejek bo zaczeli od czerwca. Tylko WAZNE - potrzebne jest skierowanie do poradni ortopedycznej a nie preluksacyjnej ( ja musialam zmieniac). Jesli nic sie nie zmienilo to USG jest w piatki od 11 - 13. Badanie robi dr ortopeda z Borowskiej (nie pamietam nazwiska) PZDR M23c Odpowiedz Link
ewelajnawrocek Re: dobry ortopeda na NFZ/ WROCŁAW 17.07.12, 08:17 Promedis, Rekodzielnicza Odpowiedz Link