joga1234 08.12.12, 17:18 moglibyscie kogos polecic prosze? moje dziecko co prawda nie wczesniak, ale hipotrofik z ciazy z zespolem Hellp, niestety nie mozemy wyjsc z refluksu.... bylabym wdzieczna za jakies namiary na dobrego lekarza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijou82 Re: Gastroenterolog Wroclaw 08.12.12, 17:52 polecam dr Kunzing-Gągałę (prowadzila moją Małą,bylam zadowolona) namiary znajdziesz w necie Odpowiedz Link
mamaduo Re: Gastroenterolog Wroclaw 08.12.12, 18:51 ja z kolei zaczelam chodzic z malym do dr Rząca (przyjmuje w nowym Korczaku). Nie mam porownania z innym lekarzami, ale jestem zadowolona, bo podeszla do dziecka kompleksowo. Odpowiedz Link
mama-cudownego-misia Re: Gastroenterolog Wroclaw 08.12.12, 20:16 też polecam dr Kunzig. Odpowiedz Link
ilovetwins Re: Gastroenterolog Wroclaw 09.12.12, 18:07 ja polecam dr stawarskiego przyjezdza na wizyty domowe namiary na tym forum powinnas gdzies w wyszukiwarce znalezc Odpowiedz Link
joga1234 Re: Gastroenterolog Wroclaw 11.12.12, 22:28 dziekuje za namiary, K... znam, wlasnie do Niej chodzilam.... niestety ostatnio pediatra ogladal dziecko, postraszyl nas i powiedzial, ze trzeba skonsultowac to jeszcze z innym gastroenterologiem....wrocilismy na leki i nie znamy przyczyny refluksu... Odpowiedz Link
solania123 Re: Gastroenterolog Wroclaw 12.12.12, 09:36 My tez u Stawarskiego się leczyliśmy i byłam bardzo zadowolona. No i to, że przyjeżdża do domu to też super sprawa. Odpowiedz Link
sylwia2568 Re: Gastroenterolog Wroclaw 12.12.12, 16:11 ja terz z czystym sumieniem moge polecić dr Stawarskiego. mnie samą leczył za gówniarza na gastroenterologii na skłodowskiej i chwała bogu nie mam nawrotów choroby Odpowiedz Link