gosiasur 11.08.04, 18:21 Byliśmy dziś z Jędrkiem w CZD, czy sobie wyobrazacie jaka byłam szczęśliwa gdy usłyszałam słowa o których marzyłam we śnie:"Andrzej jest już zdrowy, dogonił rówieśników" Pozdrowienia od rozrabiaki Jędrusia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_kp Re: Szczęśliwa 11.08.04, 18:35 Fajnie Wam !!! A Jędruś jest dzielny i zuch z niego jak trzeba !!! Cieszymy się razem z Wami ! Pozdrawiam Kasia P.s. Buziaczki dla Was - szczególne dla zucha Odpowiedz Link
zorka7 Re: Szczęśliwa 11.08.04, 19:46 Jak ja lubię dobre wieści. My co prawda jeszcze rówieśników nie gonimy, ale za to w zgodzie z wiekiem korygowanym. Co jest Bardzo Dobrą Wiadomością. ) Odpowiedz Link
ania.silenter_exunruzanka Re: Szczęśliwa 11.08.04, 20:50 Serdeczne gratulacje ode mnie i od Oleńki)). To najpiękniejsze słowa dla każdej mamy)). pozdrawiam Odpowiedz Link
asiaaa25 Re: Szczęśliwa 11.08.04, 22:18 Ale super, ciesze się również razem z wami, oby tak dalej i do przodu) Pozdrawiam Asia i Kamilek Odpowiedz Link
tiya Re: Szczęśliwa 12.08.04, 08:33 To wspaniała wiadomość. Uściski serdeczne i radosne - M&N )) Odpowiedz Link
minkapinka Re: Szczęśliwa 12.08.04, 16:04 Cieszymy się razem z Wami. Kasia i Zocha, która chwilowo nie gada, nie bałagani, bo spi. Odpowiedz Link
hanti Re: Szczęśliwa 14.08.04, 22:40 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! To naprawde cudowna wiadomość, mam nadzieję że my też już niedługo coś takiego usłyszymy. Ania z Kubciem i Karolcią Odpowiedz Link