Dodaj do ulubionych

krzywe mleczaki

08.02.14, 22:45
jak w tytule,
czy któremuś maluchowi wyrósł krzywo mleczak? u nas lewa jedynka wyrosła normalnie a druga jedynka prawa strasznie pod kątem sad
wiem ze to mleczaki i nie problem ale mimo wszystko martwi mnie to. bo jakby nie patrzeć muszą wyrosnąć kolejne i z kilka lat w buzi być. lekarka mówiła że jest szansa ze sie wyrówna jak wyjdą kolejne póki co obserwować czy nie rani wargi bo tak kijowo wyszedł ze dotyka przodu wargi sad jakby zaczął ranić czy coś to będziemy się martwićsad

Obserwuj wątek
    • macumi Re: krzywe mleczaki 09.02.14, 13:00
      Mojej sie wyprostowały, też wyszedł bokiem, a po paru miesiącach jest prawie ok. Dentystka kazała czekać, az wyjdą stałe po bokach krzywego zęba.
      • ptaszysko16 Re: krzywe mleczaki 09.02.14, 16:16
        macumi dzięki mam nadzieję że mojej tez się naprostuje, bo jakby nie patrzeć to mleczaki ileś lat w buzi muszą byc sad
        • macumi Re: krzywe mleczaki 09.02.14, 16:19
          Jak sie nie naprostuje którys, to pewnie zostanie usunięty.
    • bardzo_luba Re: krzywe mleczaki 26.02.14, 10:17
      Wyrosły krzywo stałe jedynki, ale same się naprostowały.
    • mikupiku1 Re: krzywe mleczaki 26.02.14, 15:03
      Jednej z moich bliźniaczek zęby wyrastają dużo szybciej niż drugiej, więc mam porównanie wink U obydwu wyrosło po jednej krzywej jedynce, u tej której zęby rosną szybciej wyrównało się to w momencie pojawienia się innych zębów obok, a u drugiej czekamy na resztę zębów i zobaczymy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka