mamaigora1 Re: Wreszcie mamy nowe zdjęcia żabulca!!! 06.05.05, 14:57 Czyzby Emusia była smkoszem szpinaku, brokułów lub czegos równie zielonego? jakie duże oczy Odpowiedz Link
mamaemmy Re: Wreszcie mamy nowe zdjęcia żabulca!!! 06.05.05, 15:06 mamaigora1 napisała: > Czyzby Emusia była smkoszem szpinaku, brokułów lub czegos równie zielonego? > Szpinak to jej ulubiona potrawa)Z Hippa oczywiście A oczka -wszyscy mówili w szpitalu,że główka dorosnie do oczu,a tu główka urosła,a oczka tez!Wszyscy te oczy komentująSą faktycznie duże a jeszcze dochodzi ten słynny"wytrzeszcz"wczesniaczy))który bardzo pomału znika. Odpowiedz Link
mamaigora1 Duże oczy.... 09.05.05, 07:13 Igorowi dopiero niedawno główka zaczeła gonic oczka, ten wytrzeszcz u nas to tez długo sie ciagnął za nami....jeszcze troche cierpliwości Odpowiedz Link
agusia514 Re: Wreszcie mamy nowe zdjęcia żabulca!!! 06.05.05, 15:31 Witaj Danusi!No nareszcie udalo mi sie otworzyc zdjecia Twojej Emmy.Jest super...Sledze Wasza historie choc nie pisze i jestem z Was dumn.Dobrze Wam idzie a Emma rosnie jak na drozdzach.To silna i fajna dziewczynka, pewnie ma to za Mama.Pozdrowionka i caluski dla Ciebie i Emmy.Trzymam za Was kciuki a moje Aniolki opiekuja sie Emma. Odpowiedz Link
mamaemmy Re: Wreszcie mamy nowe zdjęcia żabulca!!! 06.05.05, 15:37 Aguś napisz mi na priwa jak mozna się z Tobą skontaktować!Jakis numer,czy coś!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link