ola75 10.05.07, 12:32 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4119781.html Jak można być tak okrutnym... Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firanka1243 Re: :( smutne 10.05.07, 12:57 oj smutne. Mnie dzis jest bardzo smutno bo wczoraj zmarl w łonie syn mojej kolezanki ,dzis ma indukcje porodu naturalnego.Mial sie w lipcu urodzic mial na imie Piotrus. Od 3 tygodni bylo gorzej saczyly sie jej wody a w nocy wczoraj miala regularne skurcze ale zamiast jechac na klinike czekala do rana i dzwonila do swojego lekarza -nie wiem kto zawalil ale sie nie udalo niestety. (*) Karolina Odpowiedz Link
mamaigora1 Re: :( smutne 10.05.07, 13:44 a co ma Wegatarianizm do karmienia dziecka, przeciez noworodek nie je mięsa, nie je nawet jajek - mleczko pije, a jego pozyksanie nie jest związane z mordowaniem zwierzat - tez uważam, że to działanie celowe... Odpowiedz Link
sabi35 Re: :( smutne 10.05.07, 15:15 ale to byli weganie, oni nie jedzą nawet miodu, żadnych produktów pochodzących od zwierząt, dlatego nie dawali dziecku nawet mleka.... Odpowiedz Link