marynka07 31.10.08, 19:11 Szukam rodziców wcześniaczków z Bydgoszczy i okolic mama Martynki 25t.c. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikamadzia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 31.10.08, 20:26 Ja jestem z Solca Kujawskiego, koło Bydgoszczy. Kiedyś też szukałam mamy z Bydgoszczy ale bardzo mało się odezwało wiem że są tu mamy z okolic Włocławka oraz Torunia.A jeżeli można zapytać skąd jesteś. Pozdrawiam! Madzia 31tyd 820g fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html Odpowiedz Link
marcel_28 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 31.10.08, 20:27 Hej, ja jestem z Nieszawki - pod Toruniem Pozdrawiam Marcelina mama Martynki 27 t.c. Odpowiedz Link
marynka07 Re: do monikamadzia 31.10.08, 21:22 My chyba rozmawiałyśmy przez telefon dzwoniłam do Ciebie ale nie jestem pewna z tyloma osobami rozmawiałam przez ostatnie trzy dni że nie pamiętam,ja jestem z Buszkowa (koło Koronowa) mama Martynki 25t.c. Odpowiedz Link
monikamadzia Re: do monikamadzia 01.11.08, 06:07 No niestety ze mną kochana nie rozmawiałaś, wiesz mi jest przykro że tu mało udziela się dziewcząt z Bydgoszczy i okolic, można by było organizować spotkania tak jak mamusie z Wrocławia, miałam koleżankę jak leżałam na patologii ale po urodzeniu i wyjściu ze szpitala starałam się kontakt utrzymać spotykałyśmy się na kontrolach w szpitalu z naszymi dzieciaczkami, i wiesz co były święta złożyłam życzenia i cisza do dziś. Nie lubię się narzucać tym bardziej że byłyśmy umówione raz ona dzwoni raz ja. Myślałam że może tu jakoś Ją wykukam i nic. Może jeszcze ktoś się odezwie!!! Pozdrawiam!! Madzia 31tyd 820g fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html Odpowiedz Link
marynka07 Re: do monikamadzia 01.11.08, 12:04 Jak najbardziej jestem chętna na spotkania,może jeszcze się ktoś znajdzie z naszych okolic to będzie nas więcej na takie spotkanie jeśli miałabyś kiedyś trochę czasu to odezwij się do mnie na gg 301372 Odpowiedz Link
marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 31.10.08, 21:28 No właśnie, a bliżej nikogo nie ma szkoda w naszej gminie ja jestem sama nie ma żadnych wcześniaków bo pytałam nawet w przychodni ale w Bydgoszczy są wcześniaki więc może ktoś się odezwie pozdrawiam Odpowiedz Link
anula2784 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 01.11.08, 12:24 Hej Ja jestem z Torunia, ale rodziłam w Bydgoskim Bizielu Odpowiedz Link
mimi0080 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 02.11.08, 08:48 Hej Marynka to ze mną rozmawiałaś przez telefon...po Twoim telefonie poczułam się dużo lepiej dzięki!!!napisałam na gg, ale cisza na razie...co tam u Ciebie słychać mała choruje jeszcze? pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link
workmama ja jestem z Bydgoszczy , ale.... 02.11.08, 11:05 mam juz duże dzieci-wcześniaki ))).Nawet mieszkam dość blisko Biziela,ale rodziłam całą trójkę na Szpitalnej w "Warmińskiego".Biziela bałam się jak ognia,bydgoszczanki raczej nie chcą tam rodzić.Pozdrawiam Odpowiedz Link
monikamadzia Re: ja jestem z Bydgoszczy , ale.... 02.11.08, 18:40 No to ja trochę się dziwię że bydgoszczanki nie chcą rodzić w Biziela,ja miałam rodzić na Szpitalnej ale mnie w tym samym dniu co przyjęli to zaraz mnie się pozbyli z stamtąd bo byłam zbyt trudnym przypadkiem, i sam lekarz mi powiedział że dziecko będzie miało większe szanse przeżycia w Biziela. Wiele słyszałam że ze Szpitalnej pozbywają się kobiet tzw."przypadki trudne", do Biziela bo boją popsuć sobie statystyki. Jedno co im zawdzięczam że mnie przerzucili że trafiłam do Biziela trafiłam na super lekarzy i zawdzięczam im że Madzia żyje!!!!!!!!! Madzia 31tyd 820g fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html Odpowiedz Link
marynka07 Re: do workmama 02.11.08, 20:31 Witam! Ja prawie 6 lat temu też nie chciałam rodzić w Bizielu i rodziłam w Miejskim ale teraz jest inaczej WSZYSTKIM POLECAM RODZIĆ W SZPITALU BIZIELA W BYDGOSZCZY TYLKO O/PATOLOGII CIĄŻY KIEPSKI POWINNI WYMIENIĆ LEKARZY (O/INTENSYWNEJ TERAPII NOWORODKA PIELĘGNIARKI I LEKARZE WSPANIALI TYLKO DZIĘKI NIM MAM SWOJĄ KOCHANĄ MARTYNKĘ) Odpowiedz Link
marynka07 Re: do mimi0080 02.11.08, 20:34 OJEJ pisałaś do mnie na gg? ja nic nie dostałam napisz do mnie może się kiedyś spotkamy pozdrawiam gg 301372 Odpowiedz Link
marynka07 Re: do mimi0080 02.11.08, 20:38 mam ostatnio tyle na głowie że wszystko mi się myli i mam problemy z pamięcią heh mała jest już zdrowa ale teraz myślę tylko o tym żeby tak było do tego czasu jak dostanie synagis pozdrawiam ,a w tym miesiącu same kontrole u lekarzy i znowu jeżdżenie po szpitalach brrr Odpowiedz Link
workmama może rzeczywiście... 03.11.08, 11:06 coś się w Bizielu zmieniło.Swojego najmniejszego wcześniaka rodziłam w Miejskim,bo dosłownie uciekłam z Biziela,wtedy 15lat temu mówiono,że jest w Bizielu umieralnia noworodków,oprócz tego szpital miał zła opinie wśród mam,że brudno,niemiłe położne itp.Karetka zabrała mnie do Biziela na siłe,bo niby był tam mój rejon,ale ja wcześnie rano na własne rządanie wypisałam się i samochoodem rodzina zawiozła mnie do Miejskiego.Super miałam tam 3 porody(15lat temu,11lat temu i 6lat temu),wszyscy zawsze bardzo mili,na każde zawołanie,cieplutko.Tak naprawdę wiec teraz nie wiem jak jest w Bizielu,le jesli lepiej to dobrze,nie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 03.11.08, 21:53 Jestem mama prawie dwuletniej wczesniaczki z Bydgoszczy. 31 tc, 860 g. Biziela wspominam bardzo dobrze. Miesiac na patologii ciazy i 2 miesiace na OITNie. Chetnie umowie sie na spotkanko, podziele sie kontaktami lekarskimi itd... mozesie pisac na mama_melki@op.pl Odpowiedz Link
marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 03.11.08, 22:43 No to super jakieś spotkanie by się przydało,tylko by mogło być nas więcej pozdrawiam Odpowiedz Link
makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 14:10 A chcecie sie umówic z dziecmi? to moze w jakims klubiku-placu zabaw. dzieci sie pobawia a my porozmawiamy. Chociaz nie wiem w jakim wieku sa Wasze kruszynki. Mozemy sie tez umowic w jakims spokojnym miejscu na kawke. Odpowiedz Link
marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 19:13 możemy się spotkać z dziećmi tylko żeby wszystkie były zdrowe,ale czy faktycznie będą chętni na takie spotkanie,wszyscy tylko mówią a jak przyjdzie co do czego to echo.Spotkać się możemy w familii parku Odpowiedz Link
makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 21:20 a family park jest tez dla maluszkow? My chodzimy czesto do Sali zabaw u Kubusia na Fordonskiej , sa tam dwie sale, mile widziane dzieci niechodzace bardzo malo ludzi, cisza, bardzo przyjemnie. czynne od 13 do 19 lub 20. Odpowiedz Link
marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 21:35 no to super lokal już mamy u Kubusia na Fordońskiej tylko teraz chętne mamy POSZUKIWANE!!! Odpowiedz Link
makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 05.11.08, 09:58 to moze ustalmy jakis termin np. za tydzien i przez ten czas powinno sie wyklarowac. Przykladowy termin to za tydzien w srode o 16:30. I niech kazda zainteresowana mama si eustosunkuje czy jej pasuje. Bedziemy sie dogadywac. Acha, wstep na Sale zabaw u Kubusia kosztuje 15 zl za dziecko i rodzic gratis. Mam nadzieje, ze odpowiada. Moze znacie tez inne takie tajne miejsca. Odpowiedz Link
marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 05.11.08, 13:08 Ja jestem za tylko czy będą chętni rodzice? i czy dzieciaczki będą zdrowe Odpowiedz Link
makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 05.11.08, 19:13 No przyjdzie tyle osob, ile bedzie chcialo. Najwyzej bedziemy same i tak sie nagadamy, ze nas buzie rozbola Moja Mela narazie zdrowa i mam nadzieje, ze innym dzieciaczkom tez zdrowie dopisze. Odpowiedz Link
makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 08.11.08, 23:15 Kochane mamy. czy któras jeszcze sie wybiera na srodowe spotkanie? Odpowiedz Link
marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 09.11.08, 18:24 Nie wiem czy przyjadę bo moja córcia ma stan podgorączkowy i kaszle Odpowiedz Link