Dodaj do ulubionych

szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic

31.10.08, 19:11
Szukam rodziców wcześniaczków z Bydgoszczy i okolic mama Martynki 25t.c.
Obserwuj wątek
    • monikamadzia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 31.10.08, 20:26
      Ja jestem z Solca Kujawskiego, koło Bydgoszczy. Kiedyś też szukałam mamy z
      Bydgoszczy ale bardzo mało się odezwało wiem że są tu mamy z okolic Włocławka
      oraz Torunia.A jeżeli można zapytać skąd jesteś. Pozdrawiam!

Madzia 31tyd 820g fotoforum.gazeta.pl/5,2,monikamadzia.html
      • marcel_28 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 31.10.08, 20:27
        Hej, ja jestem z Nieszawki - pod Toruniemsmile
        Pozdrawiam
        Marcelina
        mama Martynki 27 t.c.
      • marynka07 Re: do monikamadzia 31.10.08, 21:22
        My chyba rozmawiałyśmy przez telefon dzwoniłam do Ciebie ale nie jestem pewna z tyloma osobami rozmawiałam przez ostatnie trzy dni że nie pamiętam,ja jestem z Buszkowa (koło Koronowa) mama Martynki 25t.c.
        • monikamadzia Re: do monikamadzia 01.11.08, 06:07
          No niestety ze mną kochana nie rozmawiałaś, wiesz mi jest przykro że tu mało
          udziela się dziewcząt z Bydgoszczy i okolic, można by było organizować spotkania
          tak jak mamusie z Wrocławia, miałam koleżankę jak leżałam na patologii ale po
          urodzeniu i wyjściu ze szpitala starałam się kontakt utrzymać spotykałyśmy się
          na kontrolach w szpitalu z naszymi dzieciaczkami, i wiesz co były święta
          złożyłam życzenia i cisza do dziś. Nie lubię się narzucać tym bardziej że
          byłyśmy umówione raz ona dzwoni raz ja. Myślałam że może tu jakoś Ją wykukam i
          nic. Może jeszcze ktoś się odezwie!!! Pozdrawiam!!

• marynka07 Re: do monikamadzia 01.11.08, 12:04
            Jak najbardziej jestem chętna na spotkania,może jeszcze się ktoś znajdzie z naszych okolic to będzie nas więcej na takie spotkanie jeśli miałabyś kiedyś trochę czasu to odezwij się do mnie na gg 301372
      • marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 31.10.08, 21:28
        No właśnie, a bliżej nikogo nie ma szkoda w naszej gminie ja jestem sama nie ma żadnych wcześniaków bo pytałam nawet w przychodni ale w Bydgoszczy są wcześniaki więc może ktoś się odezwie pozdrawiam
    • anula2784 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 01.11.08, 12:24
      Hej
      Ja jestem z Torunia, ale rodziłam w Bydgoskim Bizielu smile
      • mimi0080 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 02.11.08, 08:48
        Hej Marynka to ze mną rozmawiałaś przez telefon...po Twoim telefonie poczułam
        się dużo lepiej dzięki!!!napisałam na gg, ale cisza na razie...co tam u Ciebie
        słychać mała choruje jeszcze? pozdrawiam ciepło
        • workmama ja jestem z Bydgoszczy , ale.... 02.11.08, 11:05
          mam juz duże dzieci-wcześniaki smile))).Nawet mieszkam dość blisko Biziela,ale
          rodziłam całą trójkę na Szpitalnej w "Warmińskiego".Biziela bałam się jak
          ognia,bydgoszczanki raczej nie chcą tam rodzić.Pozdrawiam
          • monikamadzia Re: ja jestem z Bydgoszczy , ale.... 02.11.08, 18:40
            No to ja trochę się dziwię że bydgoszczanki nie chcą rodzić w Biziela,ja miałam
            rodzić na Szpitalnej ale mnie w tym samym dniu co przyjęli to zaraz mnie się
            pozbyli z stamtąd bo byłam zbyt trudnym przypadkiem, i sam lekarz mi powiedział
            że dziecko będzie miało większe szanse przeżycia w Biziela. Wiele słyszałam że
            ze Szpitalnej pozbywają się kobiet tzw."przypadki trudne", do Biziela bo boją
            popsuć sobie statystyki. Jedno co im zawdzięczam że mnie przerzucili że trafiłam
            do Biziela trafiłam na super lekarzy i zawdzięczam im że Madzia żyje!!!!!!!!!

• marynka07 Re: do workmama 02.11.08, 20:31
            Witam! Ja prawie 6 lat temu też nie chciałam rodzić w Bizielu i rodziłam w Miejskim ale teraz jest inaczej WSZYSTKIM POLECAM RODZIĆ W SZPITALU BIZIELA W BYDGOSZCZY TYLKO O/PATOLOGII CIĄŻY KIEPSKI POWINNI WYMIENIĆ LEKARZY (O/INTENSYWNEJ TERAPII NOWORODKA PIELĘGNIARKI I LEKARZE WSPANIALI TYLKO DZIĘKI NIM MAM SWOJĄ KOCHANĄ MARTYNKĘ)
        • marynka07 Re: do mimi0080 02.11.08, 20:34
          OJEJ pisałaś do mnie na gg? ja nic nie dostałam napisz do mnie może się kiedyś
          spotkamysmile pozdrawiam gg 301372
          • marynka07 Re: do mimi0080 02.11.08, 20:38
            mam ostatnio tyle na głowie że wszystko mi się myli i mam problemy z pamięcią
            heh mała jest już zdrowa ale teraz myślę tylko o tym żeby tak było do tego czasu
            jak dostanie synagis pozdrawiam ,a w tym miesiącu same kontrole u lekarzy i
            znowu jeżdżenie po szpitalach brrr
      • jolantusia1 Re:do anula 02.11.08, 15:55
        ja tez z torunia i tez rodzilam w bizielu
        • workmama może rzeczywiście... 03.11.08, 11:06
          coś się w Bizielu zmieniło.Swojego najmniejszego wcześniaka rodziłam w
          Miejskim,bo dosłownie uciekłam z Biziela,wtedy 15lat temu mówiono,że jest w
          Bizielu umieralnia noworodków,oprócz tego szpital miał zła opinie wśród mam,że
          brudno,niemiłe położne itp.Karetka zabrała mnie do Biziela na siłe,bo niby był
          tam mój rejon,ale ja wcześnie rano na własne rządanie wypisałam się i
          samochoodem rodzina zawiozła mnie do Miejskiego.Super miałam tam 3 porody(15lat
          temu,11lat temu i 6lat temu),wszyscy zawsze bardzo mili,na każde
          zawołanie,cieplutko.Tak naprawdę wiec teraz nie wiem jak jest w Bizielu,le jesli
          lepiej to dobrze,nie? Pozdrawiam
        • anula2784 Re:do anula 03.11.08, 13:34
          A może jakieś spotkanie??
          Pozdrawiam smile
    • makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 03.11.08, 21:53
      Jestem mama prawie dwuletniej wczesniaczki z Bydgoszczy. 31 tc, 860
      g.
      Biziela wspominam bardzo dobrze. Miesiac na patologii ciazy i 2
      miesiace na OITNie. Chetnie umowie sie na spotkanko, podziele sie
      kontaktami lekarskimi itd...
      mozesie pisac na mama_melki@op.pl
      • marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 03.11.08, 22:43
        No to super jakieś spotkanie by się przydało,tylko by mogło być nas więcej
        pozdrawiam
        • makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 14:10
          A chcecie sie umówic z dziecmi? to moze w jakims klubiku-placu
          zabaw. dzieci sie pobawia a my porozmawiamy.
          Chociaz nie wiem w jakim wieku sa Wasze kruszynki.
          Mozemy sie tez umowic w jakims spokojnym miejscu na kawke.
          • marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 19:13
            możemy się spotkać z dziećmi tylko żeby wszystkie były zdrowe,ale czy faktycznie
            będą chętni na takie spotkanie,wszyscy tylko mówią a jak przyjdzie co do czego
            to echo.Spotkać się możemy w familii parku
            • makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 21:20
              a family park jest tez dla maluszkow?
              My chodzimy czesto do Sali zabaw u Kubusia na Fordonskiej , sa tam
              dwie sale, mile widziane dzieci niechodzace smile bardzo malo ludzi,
              cisza, bardzo przyjemnie. czynne od 13 do 19 lub 20.
              • marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 04.11.08, 21:35
                no to super lokal już mamy u Kubusia na Fordońskiej tylko teraz chętne mamy
                POSZUKIWANE!!!
                • makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 05.11.08, 09:58
                  to moze ustalmy jakis termin np. za tydzien i przez ten czas powinno
                  sie wyklarowac. Przykladowy termin to za tydzien w srode o 16:30. I
                  niech kazda zainteresowana mama si eustosunkuje czy jej pasuje.
                  Bedziemy sie dogadywac.
                  Acha, wstep na Sale zabaw u Kubusia kosztuje 15 zl za dziecko i
                  rodzic gratis. Mam nadzieje, ze odpowiada. Moze znacie tez inne
                  takie tajnewink miejsca.
                  • marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 05.11.08, 13:08
                    Ja jestem za tylko czy będą chętni rodzice? i czy dzieciaczki będą zdrowe
                    • makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 05.11.08, 19:13
                      No przyjdzie tyle osob, ile bedzie chcialo. Najwyzej bedziemy same i
                      tak sie nagadamy, ze nas buzie rozbola smile
                      Moja Mela narazie zdrowa i mam nadzieje, ze innym dzieciaczkom tez
                      zdrowie dopisze.
                      • makarcia Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 08.11.08, 23:15
                        Kochane mamy. czy któras jeszcze sie wybiera na srodowe spotkanie?
                        • marynka07 Re: szukam mam wcześniaków z Bydgoszczy i okolic 09.11.08, 18:24
                          Nie wiem czy przyjadę bo moja córcia ma stan podgorączkowy i kaszle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka