kajmy 23.04.04, 15:05 Tak przedstawione robótki chętnie poogląda z nami każdy mężczyzna. www.veti.com.pl/flashindex2.html Co Wy na to? Pozdrawiam Krystyna z Rybnika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolate Re: Jak zainteresować partnera naszymi robótkami 23.04.04, 15:30 Chciałabym zobaczyć ,ale otwiera się tylko strona tytułowa i nic więcej. Jolate Odpowiedz Link
justyna.ada Re: Jak zainteresować partnera naszymi robótkami 23.04.04, 16:07 otwórz tylko veti.com.pl bez tego /index.coś tam. Tam sa czapki i gołe baby ) Ale mój to by nie zwrócił uwagi na czapki... ps to producent maszynowy, to nie z tego cechu ) (to inna loża) Odpowiedz Link
kajmy Re: do Justyna 23.04.04, 16:53 Inna loża, ale można coś podpatrzeć i zrobić samemu. Pozdrawiam Krystyna z Rybnika Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: do Justyna 23.04.04, 18:40 A potrafiłabyś odczytać wzór tej czapki pt. "Tulipan"? Pzdr, LH Odpowiedz Link
malgoha1 Re: do Justyna 23.04.04, 19:20 Co prawda nie Justyna ale Małgośka potrafi odczytać ten wzór.Sama robiłam z tych wzorów czapkę o nazwie "paski". Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: do Justyna 26.04.04, 09:15 Małgosiu, a mogłabyś w wolnej chwili rozszyfrować te "Tulipany"? Byłabym Ci bardzo wdzięczna, bo wzór wygląda przepięknie, a ja ostatnio mam fazę na czapki (pora roku nie pasuje, ale ja mam wolne tempo ) Pozdrawiam, LH Odpowiedz Link
bomasta Re: Jak zainteresować partnera naszymi robótkami 23.04.04, 21:56 Nie tylko męża ale i kolegów w pracy przyciągają dziury w swetrach,bo jednak na goliznę to nie zdecydowałabym się ). Odpowiedz Link
ka_thy Re: Jak zainteresować partnera naszymi robótkami 26.04.04, 12:26 Dla mnie jest to przykład jak w niebanalny sposób można sfotografować i przedstawić swoje robótki. Odpowiedz Link