basiaurban 25.04.04, 00:37 Witajcie. Cieszę się ogromnie, że znalałam to forum. Czemuż to wcześniej z wyszukiwarki nie skorzystałam? . MAm nadzieję, że przyjmiecie mnie do grona "drutomaniaczek". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: Hej, hej. 25.04.04, 12:35 Witaj! Rozgość się i napisz coś o sobie.Małgorzata Odpowiedz Link
basiaurban Re: Hej, hej. 25.04.04, 14:54 malgoha1 napisała: > Witaj! Rozgość się i napisz coś o sobie.Małgorzata No to troszkę o mnie . Mieszkam pod Warszawą, mam 32 lata, jestem mamą małego złośnika o imieniu Karolinka (dała mi dzisiaj nieźle "w kość"). Bardzo lubię robić na drutach, niestety, ostatnio z tym trochę kiepsko (brak czasu). Jak większość z Was, nauczyłam się dziergać na zetpetach w szkole (wieki temu ). Mama wcześniej próbowała mnie nauczyć, ale albo ja taka tępa byłam, albo Mama coś mało skutecznie mi swoją wiedzę przekazywała. Dziergam przede wszystkim swetry, chciaż kiedyś jakąś czapkę udało mi się "popełnić", szaliki, skarpetki, rękawiczki. Jak będę miała chwilę wolnego czasu to "wrzucę" zdjęcia moich "dzieł". Pozdrawiam serdecznie. Basia Odpowiedz Link
justyna.ada Re: Hej, hej. 26.04.04, 12:11 Fajnie że jesteś Ja mieszkam w Warszawie, mam 31 lat (jeszcze niedługo... tylko do czerwca) i mam dwa złośniki w domu, jeden złośnik ma 7 lat, a druga złośnica 2 lata... pozdrawiam Odpowiedz Link
kajmy Re: Hej, hej. 25.04.04, 12:57 Ja też Cię witam i zapraszam do wymiany poglądów i nie tylko. Pozdrawiam Krystyna z Rybnika Odpowiedz Link
jolate Re: Hej, hej. 25.04.04, 14:28 Witaj na naszym forum , im nas więcej tym lepiej i ciekawiej . Pozdrowienia Jolate Odpowiedz Link
catalinka Re: Hej, hej. 25.04.04, 18:02 Cieszę się że do nas trafiłaś. Ja też jestem mamą 3 letniej Karolinki i 13 miesięcznej Oli. Ile latek ma Twoja Karolinka? Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
borbaska Re: Hej, hej. 25.04.04, 19:15 Witaj imienniczko Szydełkujesz też czy tylko druty ? Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link
basiaurban Re: Hej, hej. 25.04.04, 19:52 Kasiu, mała w grudniu skończyła 4 latka. Basiu, niestety tylko druty, szydełkiem umiem dobrze łańcuszek , później mi wychodzi strasznie krzywo , ale się jeszcze nauczę, po tym co sobie pooglądałam w linkach przez Was podawanych. Basia Odpowiedz Link
virfa Re: Hej, hej. 25.04.04, 22:23 Witam I zapraszam do naszego forum i stronki Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link