lady_huncwot 26.05.04, 13:29 donoszę jak w temacie - kupiłam w pasmanterii w Galerii Mokotów (rzecz dot. Warszawy), za 8 zł. Miarka Inoxu, plastikowa, całkiem fajna. Pzdr, szczęśliwa z zakupu LH Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgoha1 Re: mam miarkę do drutów! 26.05.04, 15:18 Szczęściara! Idę do pasmanterii molestować sprzedawczynie jak się nie uda będziesz zagrożona.Małgocha Odpowiedz Link
hanna.st Re: mam miarkę do drutów! 27.05.04, 08:24 Rety! a co to takiego? Uświadomcie mi proszę do czego taka miarka służy, bo ja nie rozumiem " z czym ją można jeść". Nigdy o czymś takim nie słyszałam i nie wiem jak to wygląda. Początkująca dziergaczka Hanna. Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: mam miarkę do drutów! 27.05.04, 08:45 To po prostu plastikowa płytka z otworami o średnicach takich jak druty: 2, 2,5 3 3,5 mm itd. - jeśli masz druty, na których nie oznaczono rozmiaru, możesz sobie przymierzyć i sprawdzić rozmiar. Pzdr, LH Odpowiedz Link
hanna.st Re: mam miarkę do drutów! 27.05.04, 10:23 Bardzo dziękuję , nigdy sama bym się tego nie domyśliła. Warto do Was zaglądać, zawsze się czegoś nowego dowiem. Serdecznie pozdrawiam. Hanna. Odpowiedz Link
niemyjska29 Re: mam miarkę do drutów! 31.05.04, 13:57 PRZEPŁACIŁAŚ 7.8 PASJA BLUE CITY Odpowiedz Link