aga30 10.07.04, 10:47 Czesc Justynko, ogladalam dzisiaj galerie i BARDZO spodobal mi sie komplecik Tosi. Czy jest gdzies schemat do niego? Bylabym Ci bardzo dzieczna gdybys podala mi adres Agnieszka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
virfa Re: Komplet Tosi 10.07.04, 16:04 Swietny jest ten komplecik Spodobal mi sie od razu. Jest super. Odpowiedz Link
ksantypa30 Re: Komplet Tosi 10.07.04, 16:12 też mi się podoba prosiłabym równiez o schemat to zrobię dla córki Odpowiedz Link
lady_huncwot Re: Komplet Tosi 10.07.04, 22:13 Justyna jest chyba teraz na wakacjach, trzeba będzie trochę zaczekać na jej powrót... LH Odpowiedz Link
justyna.ada Re: Komplet Tosi 13.07.04, 09:06 Hej! Nie jestem na urlopie, idę w sierpniu Ale byłam ciut zakręcona i nie czytałam w ogóle grupy ostatnio, postaram się nadrobić ) Komplet Tosi jak wiele innych rzeczy był robiony z głowy, a wzór wyszedł w praniu (dlatego pewnie muszę zrobić parę poprawek i w ogóle go zapisać ) Jak znajdę wolny czas to zapiszę wzór i wyślę jeśli będzie potrzeba. Aha, to jest raglan robiony od góry w 1 kawałku. Odpowiedz Link