Dodaj do ulubionych

Witajcie !!!

20.11.14, 21:04
Witam Was wszystkie bardzo serdecznie. Mam na imię Asia, 38 lat, dwie córeczki. Mieszkam koło Białegostoku.
Bardzo chciałabym dołączyć do Waszego grona, choć moje umiejętności i wiedza pozostają daleko w tyle.
Kiedyś kiedyś trochę robiłam na drutach, ale już chyba nic nie pamiętam.
Chciałabym znów się tym zająć i stąd moja prośba, głównie do Białostoczanek. Dziewczyny gdzie mogłabym się trochę podszkolić? Są u nas prowadzone jakieś kursy? A może któraś z Was udzieliłaby mi kilku lekcji?
Obecnie jestem bezrobotna, więc czasu u mnie dużo. Chęci też. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • roga.laa Re: Witajcie !!! 20.11.14, 21:14
      ja nie z Białegostoku ale mogę doradzić : Youtube smile mnóstwo filmików
      a na początek spraw sobie druty np 3,5 jakiś kawałek włóczki i działaj ,
      powodzenia
    • asia766 Re: Witajcie !!! 20.11.14, 22:03
      Fakt, na YouTube jest tego dużo. Ale pomyślałam, że może tak w realu z kimś mądrym też można byłoby się spotkać smile
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Witajcie !!! 20.11.14, 22:20
      Kursy czasami są w Pasmanterii Kreatywnej na Białówny, tej, co kiedyś była na Alei, za przystankiem autobusowym, a teraz się przeniosła.
      Z tego, co widziałam, to tam raczej decoupage, czy filcowanie, ale chyba i jakieś dziergacze kursy czasami były. Pewnie jakby więcej osób pytało, to by zorganizowały.

Miejscowe dziewczyny, w większości blogujące, spotykają się regularnie co miesiąc, ale to są spotkania w prywatnym lokalu, więc nie ogłasza się tego tak publicznie. Widziałam też, że spotkania organizowała Qrkoko - w Spółdzielni na Skłodowskiej, ale ani razu nie byłam.

Jest w sumie sporo białostockich i pod-białostockich koleżanek blogujących, które dziergają, druty, szydełko to dla nich żadna tajemnica i pewnie chętnie by podszkoliły.
      Pośledź blogi smile
    • qrkoko Re: Witajcie !!! 23.11.14, 14:59
      Asiu, odnośnie kursów przejrzyj oferty pasmanterii lub spróbuj pouczyć się z tutoriali udostępnianych np. na maranciaki.pl
      A jeśli chodzi o spotkania to ciągle je organizuje, ale w mniejszych grupach. Wszystkie szczegóły tutaj: www.facebook.com/Qrkoko/posts/751665728204445

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka