betusia1 15.10.15, 12:14 Bardzo proszę o pomoc w wykonananiu tego sweterka,szczególnie chodzi mi o rękaw.Czy może wykonać go w całosci?Jaki tam jest wzór?Bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marwitka57 Re: PROSZĘ O POMOC 15.10.15, 14:35 Według mnie to rękawy nie są robione w całości.Mogą być doszywane, albo robione z nabranych oczek brzegowych tyłu i przodu. Co do wzoru to może być ściągaczowy ? Odpowiedz Link
japoneczka01 Re: PROSZĘ O POMOC 15.10.15, 15:37 Nie wiem jak maewitka57 zobaczyła ten sweterek, bo adres, który podałaś nie mogę nawet skopiować, aby zobaczyć o co chodzi z tym sweterkiem. Odpowiedz Link
japoneczka01 Re: PROSZĘ O POMOC 15.10.15, 21:57 Cały problem w tym, że zdjęcie się nie otwiera. Jest tylko adres zdjęcia. Nie wiem jak go można zobaczyć. Podejrzewam że jest coś nie tak z adresem skopiowane. Powinnaś kliknąć prawym klawiszem myszy na zdjęciu i wcisnąć " kopiuj adres obrazka", a potem w okienku do pisania wcisnąć przycisk IMG wtedy ukaże się małe okienko, w które znów prawym klawiszem myszy dajesz wklej. Dopiero wtedy ukaże się otwarte zdjęcie sweterka. Odpowiedz Link
betusia1 Re: PROSZĘ O POMOC 16.10.15, 10:29 Może mi Pani wysłać swojego meila,tp prześlę zdjęcie,bo nie mogę sobie z tym inaczej poradzić Odpowiedz Link
japoneczka01 Re: PROSZĘ O POMOC 16.10.15, 22:35 Wydaje mi się, że marwitka57 ma rację. Odpowiedz Link
betusia1 Re: PROSZĘ O POMOC 17.10.15, 17:46 Tak,tak,ale właśnie chodzi mi o ten rekaw,czy dobierając te oczka na rękaw z tyłu i przodu,zwężamy do śćiągacza,czy poprostu on sie sam zwęzi przez śćiągacz? Odpowiedz Link
koty_schrodingera Re: PROSZĘ O POMOC 19.10.15, 08:26 sam się nie zwęzi, trzeba zdejmować oczka (lub dodawać jeśli zaczynamy od mankietu) dobrze to widać na zdjęciu na prawym rękawie Odpowiedz Link