watcher123 Re: Oczka rakowe pomocy 10.07.05, 19:20 no i wyszla pusta wiadomosc.... chcialam prosic o pomoc jakas dobra dusze, ktora wie co to takiego oczka rakowe i jak sie do tego zabrac. pozdrawiam IWona Odpowiedz Link
ikorek Re: Oczka rakowe pomocy 10.07.05, 19:38 szkoda, ze opis po niemiecku, ale moze cos pomoze www.teddys-handarbeiten.de/xhak-gr-krebsmasche.htm Odpowiedz Link
izuss1 Re: Oczka rakowe pomocy 10.07.05, 20:43 nie wiem czy link mi sie ok wklei, ale tu jest opis ktory mnie uratowal www.maranta.neostrada.pl/podstawy_szydelko.htm Odpowiedz Link
watcher123 Re: Oczka rakowe pomocy 10.07.05, 23:13 dzieki za pomoc dziewczyny. opisy sa dosc klarowne, tylko dlaczego u mnie to wyglada inaczej niz na obrazkach... no coz bede probowac do skutku Odpowiedz Link
izuss1 będzie dobrze! :D 11.07.05, 21:34 nic się nie martw... u mnie też bardzo długo nie chciało być jak na zdjęciach, mimo działania krok po kroku podpowiem Ci tylko, że bardzo trzeba zwracać uwage na kierunek nawijania nitki na szydełko (przód/tył). metodą prób i błędów zaczęło w końcu wychodzić jak trzeba, czego i Tobie życzę pozdrawiam - iza Odpowiedz Link