clairejoanna 16.09.05, 04:03 Czy ktoś kiedyś z Was "knocił" tego typu bransoletki? bransoletki.friko.pl/wzory/gwiazdki/gw.html Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: Bransoletki z muliny 16.09.05, 07:31 oj,fajne to - czasem widzialam u nastolatek. A wzory mozna wykorzystac i na zakladki i do haftu i do wrabiania - cala kopalnia pomyslow! Pozdrowienia wzajemne Odpowiedz Link
wojkam5 Re: Bransoletki z muliny 16.09.05, 08:22 Ja robiłam jeszcze w podstwówce - co prawda te najprostsze - wtedy to było tak modne jak teraz niedawno breloczki (filofany tzw). ale tu jakie wzory! nawet nie wiedziałam że takie cuda można usupłać dzięki!!! Odpowiedz Link
clairejoanna Re: Bransoletki z muliny 16.09.05, 13:30 Maladanka- w kierunku haftow i robienia na drutach nie myślałam- ale ciekawy pomysł! Wojkam 5- Wygląda na to, że jesteśmy w podobnym wieku, bo ja też zaczęłam knocić jak byłam w podstawówce, dlatego że wtedy takie branskoletki stały się modne. Zawsze lubiłam robótki ręczne, ale brakowało cierpliwości. Teraz mi naszła wielka ochota na knocenie, po moich ostatnich ekscesach robótkowych (w tej chwili szydełkuje torebkę i koszulę, a na drutach robię dwa bezrękawniki) przybyło mi DUŻO cierpliwości; jestem bardzo dumna z siebie, bo ostatnio zmusiłam siebie do rozprócia bezrękawnika, bo mi nie wychodził (był za duży) ; zdecydowanie się na zrobienie tego samego sweterka drugi raz uważam za szczyt cierpliwości. Pozdrowienia, CJ Odpowiedz Link
agatk Re: Bransoletki z muliny 20.09.05, 08:49 Ja też w podstawówce robilam coś podobnego, ale tylko ukośne paski z różno kolorowej muliny. Pozdrawiam + Odpowiedz Link
pink_hamster Re: Bransoletki z muliny 20.09.05, 18:02 ja robilam, bransoletki, naszyjniki, duzo tego :] nawet jeszcze czasami jakies nosze Odpowiedz Link