mjermak 03.10.05, 16:51 MOjej internetowej kolezanki z Bostonu: magknits.com/Sept05/patterns/urban.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaya Re: Fajny komplecik 04.10.05, 09:27 Świetnie! właśnie takich rękawiczek szukałam! dzięki. Odpowiedz Link
lila123 Re: Fajny komplecik 04.10.05, 14:21 Królestwo za przetłumaczenie opisu wykonania beretu, niestety w tej materii jestem ułomna. Majermark może pomożesz? Pozdrowienia. Lila. Odpowiedz Link
mjermak Re: Fajny komplecik 04.10.05, 15:57 A ktore krolestwo bo jak dasz dunskie to przetlumacze!!!!! Odpowiedz Link
lila123 Re: Fajny komplecik 04.10.05, 18:48 Może być i duńskie. Berecik bardzo gustowny (mam nadzieję że robi się go na drutach) strasznie chciałabym mieć taki do zimowego płaszcz(którego od 2 lat nie noszę z braku nakrycia mojej szalonej głowy. A więc bardzo, bardzo proszę o to tłumaczenie, bądź czegoś podobnego (w miarę możliwości, tak z polskiego na nasze, bo za biegła w tej materii niestety nie jestem). Z góry dziękuję Ci dobra duszyczko. Jeszcz raz pozdrawiam.Lila. Odpowiedz Link
lila123 Re: Fajny komplecik 06.10.05, 09:51 Czy oferta tłumczenia nadal aktualna? Jeżli tak,to z góry serdeczne dzięki. Lila. Odpowiedz Link
mjermak Re: Fajny komplecik 06.10.05, 15:12 Jak tylko znajde chwilke czasu! na razie musze zrobic tort dla kolezanki na urodziny ale w sobote (jak nie ebde leczyc kaca) to sie postaram pzretlumaczyc Odpowiedz Link
agniecha100 Re: Fajny komplecik 07.10.05, 16:41 Witam Cóż królestwa już nie zaoferuje bo zajęte ), ale pod proźbą o tłumaczenie wzoru na beret się podpisuje. I jeśli to nie będzie problemem bardzo proszę też o "przepis"na rękawiczki. Z góry dziękuje i pozdrawiam Agnieszka. Odpowiedz Link
mjermak Re: Fajny komplecik 09.10.05, 02:03 Juz przetlumaczony berecik umiescilam w osobnym watku. Colleen sie w ogole bardzo ucieszyla waszym zaintersowaniem i prosila, zeby do niej pisac z pytaniami jak cos bedzie nie tak i ona jak zobaczy maila po polsku to mi go przesle i ja jej przetlumacze a ona odpowie. To fajna dziewczyna, koresponduje z nia od jakis 6 miesiecy, czytam jej bloga i nabieram ochoty coraz wiekszej na wypad do Bostonu. Odpowiedz Link