norma77 15.11.05, 13:32 Ania, przez przypadek skasowałam niektóre pliki, które mi przysłałaś z Sandry. Byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś przesłała mi jeszcze raz 8,9 i 10 stronę. Z góry dziękuję pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
glasscraft Re: do GLASSCRAFT-pomocy! 15.11.05, 13:55 Hej Kasia, nie ma sprawy, wysle wieczorem. Pozdrowienia, Ania Odpowiedz Link
norma77 Re: do GLASSCRAFT-pomocy! 15.11.05, 15:13 Wielkie dzięki. Straszna gapa ze mnie! Pozdrawiam Odpowiedz Link
norma77 Re: do GLASSCRAFT-pomocy! 16.11.05, 13:17 Cześć Ania, Przed chwilą sprawdzałam maila i nic nie dotarło. nie wiem czy próbowałaś coś wczoraj wysłać? pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link
glasscraft Re: do GLASSCRAFT-pomocy! 16.11.05, 13:41 Hej, wyslalam wczoraj wieczorem (dosc pozno) z mojego domowego maila (nie gazetowego) na adres z ktorego potwierdzilas ze pierwsze skany dotarly. Mail pokazal sie w "wyslanych". Sprobuje jeszcze raz wieczorem. Ania Odpowiedz Link
norma77 Re: do GLASSCRAFT-pomocy! 16.11.05, 15:29 Niestety nie dotarło. Czekam w takim razie wieczorem. Na szczęście pamiętam początek sweterka, więc mogę już sobie dziargać. Dzięki i przepraszam za zawracanie głowy. Kasia Odpowiedz Link