yasmeen 02.12.05, 11:30 Hejka! Gdzies zniklas Napisalam do ciebie maila. prosze odpisz w miare mozliwosci pozdr yas Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: do mjermak 02.12.05, 15:24 pzrepraszam ale mam nawal pracy w biurze, ktora nie wymaga siedzenia przy kompie a ja jestem jeszcze na okresie probnym wiec patrza mi ciagle na rece (zwlaszcza, ze mam typowe amerykanskei cubicle gdzie nie am dzwi ani prawdziwych scian wiec kazdy slyszy i widzi co robie) . maila dostalam, moze dzisiaj mi sie uda cos poszukac w domu na ten temat (kontakty , adresy sklepow itd). Co do ksiazek z szydelkiem to musze isc do ksiegrani i poogladac ale jak juz wiem czego szukac to polowa sukcesu. Prosze cie o troceh jeszcze cierpliwaoci-ja nei zapomnialam po prostu nei amm jak bow domu ani zcasu ani dobrego komputera. Odpowiedz Link
yasmeen Re: do mjermak 02.12.05, 16:27 Sorki! Balam sie, ze mail nie dotarl, bo z moim kompem to roznie bywa A kubiki znam - maz w takim samym siedzi... pozdrowki i czekam cierpliwie yas Odpowiedz Link