magdalenam1975 24.04.06, 23:06 A może tak zorganizujemy na naszym podwórku jakieś spotkanie i nie będziemy gorsze od Krakowa i Warszawy?!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valilina Re: Do Szczecinianek!!! 25.04.06, 09:37 Jestem za. Gdzie? Kiedy? o Której? vanilia Odpowiedz Link
akna74 Re: Do Szczecinianek!!! 26.04.06, 11:01 ja tez jestem ze szczecina, ale narazie napewno sie nie wybiore na spotkanie.. zaczynam 9 miesiac ciazy i troszku mi ciezko gdziekolwiek sie ruszyc Ale bede wdzieczna za podpowiedzi gdzie co i za ile mozna kupic w naszych kochanych pasmanteriach.... których chyba nie ma za wiele.. przynajmniej na prawobrzezu..;-( Pozdrawiam Szczecinianki!! Ania Odpowiedz Link
ivoncja Re: Do Szczecinianek!!! 26.04.06, 13:58 Ależ na prawobrzeżu masz świetnie zaopatrzoną pasmanterię- "Nowa Tradycja"na Leszczynowej! Jeżdżę do niej dosłownie z drugiego końca miasta. Odpowiedz Link
akna74 do ivoncja 26.04.06, 16:54 a mozesz powiedzieć gdzie dokładnie? mieszkam w szczecinie od połroku i nie bardzo sie orientuje? )) Ania Odpowiedz Link
magdalenam1975 Re: Do Szczecinianek!!! 26.04.06, 10:20 No to jest nasz już 4 może jeszcze Balbi się przyłączy... Pozostaje tylko ustalenie terminu i miejsca. Macie jakieś propozycje?? Odpowiedz Link
ivoncja Re: Do Szczecinianek!!! 26.04.06, 14:00 Może napiszcie,dziewczyny, jakie godziny Wam odpowiadają- przed czy po południu, w tygodniu czy raczej w weekend, będzie nam łatwiej sie dogadać. Odpowiedz Link
pio1303 Re: Do Szczecinianek!!! 26.04.06, 15:03 Mi w zasadzie odpowiada każda pora, byle bym mogła przyjść z maluchem, bo nie mam go gdzie zostawić. Ela Odpowiedz Link
brydzka Re: Do Szczecinianek!!! 26.04.06, 15:08 Może tak jakaś sobota po południu. Ja chętnie sie spotkam.Co prawda wiecej mam rzeczy na szydełku i hafty,ale druty to moja stara miłość. .......................... pasmanteria www.kordonek.pl moje prace brydzka.netblog.pl/ Odpowiedz Link
ivoncja Re: Do Szczecinianek!!! 26.04.06, 15:41 Oj,Brydzka,szukałyśmy Cię z Jolcią jeszcze na Kaan, ale jakoś nie udało się Ciebie złapać.Haftami też możemy się przecież pochwalić. Ja pracuję na zmiany i kiedy mam wolny dzień (a mam ich wcale niemało) to pora dnia jest mi w zasadzie obojętna. Następny weekend mam wolny. Macie może jakis pomysł na miejsce spotkania? Odpowiedz Link
magdalenam1975 Re: Do Szczecinianek!!! 05.05.06, 13:27 dziewczyny, zupełnie nie mam pojęcia jak to zorganizować i gdzie??? Może nioech każda poda jakieś proponowane miejsce i wtedy się dogadamy. Odpowiedz Link