eli2zero 04.07.06, 09:29 show.7ya.ru/private.aspx?RubrID=136991pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ascella11 Re: chyba nowa gazetka 04.07.06, 14:51 coś niewyobrazalnie pieknego !!!!!! Czy istnieje mozliwośc posiadania tej gazetki , czy znacie sposob aby ją mieć?? Pozdrawiam cieplutko. W taki upał to chyba powinnam pozdrowić "arktycznie" Odpowiedz Link
wesca1 Re: chyba nowa gazetka 04.07.06, 15:35 duplet faktycznie ze jedna z lepszych gazet zawiera swietne modele, pomysly, duzo wzorow i szkolke, ale jak te gazete zdobyc nie mam pojecia, sama bylabym chetna do kupwania kolejnych numerow Odpowiedz Link
malgoha1 Re: chyba nowa gazetka 04.07.06, 18:40 Na ostatnim katowickim spotkaniu, dziewczyna przywiozła dwa egzemplarze bodajże z Litwy.Jedno rewelacyjne, ale drugie nieciekawe. Cena po przeliczeniu "na nasze" ok. 10zł.W Polsce gazetka chyba nie do dostania, tylko w krajach "wschodnich" Małgorzata Odpowiedz Link
ela3s Re: chyba nowa gazetka 05.07.06, 08:46 retyy.....ale cudeńka!!!!nic tylko mam zajęcie na urlop,który mam od przyszłego tygodnia... Odpowiedz Link