jokaer 04.09.06, 16:12 dostałam próbki od Pana Zenona i jestem zachwycona, nawet tydzien nie czekałam; włóczki świetne mimo , że głównie akrylowe ale niektóre świetne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hada131 Re: dostałam próbki 04.09.06, 19:31 od jakiego pana Zenona? chyba jestem niedoinformowana Odpowiedz Link
civi1 Re: dostałam próbki 06.09.06, 21:48 oświecicie mnie co to znaczy próbka włóczki? jakiś kawałek? jesli kawałek to jaki długi? bo jakoś sobie nie moge wyobrazic co to znaczy taka próbka Odpowiedz Link
ka_thy Re: dostałam próbki 06.09.06, 22:03 Tak, jest to kawałek włóczki, długość zależy od sklepu, który tę próbkę wysyła. Bywało, że dostawałam nitki z których mogłam zrobić kilka oczek/rzędów na drutach. Próbki od p. Zenona są długości ok. 15 cm, nawleczone na tekturkę i opisane. Odpowiedz Link
kajoa Re: dostałam próbki 07.09.06, 15:28 wystarczy do Pana Zenona napisać maila z prośbą o próbki na adres podany w kontaktach? Czy coś się za nie płaci oprócz kosztów przesyłki? Odpowiedz Link
jokaer Re: dostałam próbki 07.09.06, 18:49 za próbki nie płaci się nic , są za darmo bez kosztów przesyłki- ) Odpowiedz Link