hermionina21 12.09.06, 15:47 Ale cuda www.knitty.com/ISSUEfall06/patterns.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mjermak Re: Nowa KNITTY Jesień 2006! 12.09.06, 16:04 Ubieglas mnie bestio!!!! Wreszcie mam opis do swetra, ktory hce zrobic mojemu chlopu i to an dodatek zaprojektowany pzrez faceta. Tylko pewnie ajk zobaczy zdjecia o znowu bedzie marudzil, ze to na pewno gej projektowal i on czegos takiego nie zalozy.. Mnie najbardzij w tym numerze podba sie spodniczka super sexy oczywiscie nie na moje gabaryty i afgan-oczywisice nie mam czasu na takie produkcje ale kolory ma piekne i wzorek fajny. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: Nowa KNITTY Jesień 2006! 12.09.06, 19:24 A ja tam wypatrzyłam w reklamach TO: www.morehousefarm.com/K2/02/ podoba mi się pomysł, chyba pokombinuję jak to zrobić. Odpowiedz Link
maladanka Re: do kasiaby 12.09.06, 19:54 To chyba njazwyklejszy ścieg pończoszniczy i dziury robione na zasadzie dziurek do guzików.Najlepiej na papierze sobie rozrysować. Ważna tu jest włoczka - cieniutka i miękka. Pomysł super- brzegi pewno by trzeba robić samymi prawymi z obu stron,żeby się nie zwijało. Odpowiedz Link
maladanka Re: do kasiaby 12.09.06, 19:55 www.morehousefarm.com/KnittingKits/Scarves/SwissCheese/ i taki jeszcze znalazłam - ale to fajna stronka! Odpowiedz Link
madzioczka Re: Nowa KNITTY Jesień 2006! 13.09.06, 12:19 dla mnie jak zwykle wszystko cudowne ale "chodzą" za mną te dwa modele , no ale kiedy ja znajdę czas ....?? i ta brązowa czapeczka , która tez może być golfikiem, też super www.knitty.com/ISSUEfall06/PATTivy.html www.knitty.com/ISSUEfall06/PATTtamarah.html www.knitty.com/ISSUEfall06/PATTsnow.html Odpowiedz Link