osialowa 26.02.07, 12:04 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6da1f55073c19593.html Natknęłam się gdzieś na taką tunikę. Czy ktos ma może opis po polsku? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich. )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzid Re: opis szarej tuniki 26.02.07, 12:45 Jest w naszej najnowszej Sandrze (03/2007) którą dzisiaj zakupiłam, też mi się podoba Jak chcesz tylko ten jeden wzorek to wieczorem mogę pstryknąć fotkę i posłać. Odpowiedz Link
zdzid Re: opis szarej tuniki 26.02.07, 12:49 i jeszcze - polemizując z wcześniejszym wątkiem o nowych gazetkach, w tej Sandrze mi osobiście podoba się jeszcze parę modeli (bolerko bez rekawów, długa kamizelka, zielony sweter z ażurowymi rekawami, czarny ażurowy sweter i czarna tunika... Odpowiedz Link
hermionina21 Re: opis szarej tuniki 26.02.07, 17:34 w Pełni popieram. Dla mnie to jeden z lepszych numerów. Sweteri z tego numeru są jak najbardziej w moim guście. Osobiście bardzo mi się podoba kopertowy sweter nr 1 oraz numery 2,3,15,16,18 i bolerko 21. Tak kiepska opinia o tej gazecie bierze się z tego, że w necie jest kupa wzorów i jesteśmy rozpuszczone "jak dziadowski bicz" Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: opis szarej tuniki 26.02.07, 13:15 raz tylko oglądałam marcową sandrę i nic sobie uciąć nie dam ale wydaje mnie się że jest tam ta tunika. Jeśli się mylę to sory Odpowiedz Link
osialowa MAAAAAM!!! 26.02.07, 18:36 Dziękuję wszystkim za odzew i chęć pomocy, ale zupełnie przypadkowo dziś poniosło mnie do miasta i natknęłam się na kiosk.. idalej wiecie co... Szczęśliwy traf chciał, że to była właśnie ta gazetka. Jeszcze raz dzięki i przepraszam za zamieszanie. Jeśli ktoś potrzebuje to mam już skaner i moge podesłać jakieś opisy. ))))))))))))) Odpowiedz Link