iorek 31.08.07, 21:51 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,55322,4443299.html PS: Te "wełniane zwierzątka" to moja robota Jeśli któraś z Was może, niech przyjdzie. Na pewno będzie fajnie, a przy okazji można bardzo pomóc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maladanka Re: Forumowiczki z Warszawy i okolic 31.08.07, 23:15 po tych wszystkich obrzydlistwach w TV - nagle jak promyk Twój blog - niesamowita z Ciebie dziewczyna,tak się cieszę,że zdążyłam zajrzeć i przekonac się,że jest Dobro i Bezinteresowność - dziekuję Ci za to. Niestety do Warszawy mam bardzo daleko...(( Odpowiedz Link
ajlii Re: Forumowiczki z Warszawy i okolic 01.09.07, 11:58 Iorku, a do której będzie trwała impreza? Bardzo bym chciała przyjść... a tego dnia odbywa się też Eccowalkaton - "Spacer ludzi dobrej woli". Za każdy km który przejdę 4 zł pójdzie na pomoc dzieciom ulicy, chorym na muskowiscydozę lub zagrożonym zwierzętom. Odpowiedz Link
iorek Re: Forumowiczki z Warszawy i okolic 01.09.07, 14:05 do 18, ale zawsze możesz wyjść wcześniej Odpowiedz Link