mjermak 17.09.07, 16:03 www.knitty.com/ISSUEfall07/patterns.html bo chyba jeszcze nikt nie linkowal Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: Nowa Knitty na jesien 17.09.07, 22:59 wielkie dzięki ) właśnie szukałam jakiegoś wzoru na czapeczkę dla Ali i już znalazłam! Odpowiedz Link
mjermak Re: Nowa Knitty na jesien 18.09.07, 04:02 agablues napisała: > > wielkie dzięki ) > właśnie szukałam jakiegoś wzoru na czapeczkę dla Ali i już > znalazłam! > Czyzbys miala zamiar robic Foliage? Mnie sie bardzo podoba i chyba zrobie dla mojej malej. Odpowiedz Link
agablues Re: Nowa Knitty na jesien 18.09.07, 22:04 foliage to dla mnie zbyt skomplikowane Dla małej, a może i dla małego, upatrzyłam flower power ) To leży w zasięgu moich możliwości technicznych oraz czasowych. Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: Nowa Knitty na jesien 19.09.07, 09:10 A czy nieśmiało mogę prosić o wzór graficzny do oliwkowego szala muir. Niestety niekumata w językach jestem a szal jest cudny Odpowiedz Link
joanah2o Re: Nowa Knitty na jesien 19.09.07, 09:52 Tam jest tez schemat graficzny. W czesci pattern ntes, kliknij na slowo "here" i powinas miec pdf. J. Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: Nowa Knitty na jesien 19.09.07, 11:33 schemacik już mam ) dzięki.jeszcze tylko mała prośba o wytłumaczenie oznaczeń i już będę szczęśliwa Odpowiedz Link
kroowka Re: Nowa Knitty na jesien 19.09.07, 15:57 mój faworyt www.knitty.com/ISSUEfall07/PATTcherieamour.html tylko z czego by go zrobić.... ? Odpowiedz Link