bozena62 28.02.09, 12:06 chciałam zrobic młodej dziewczynie bezrekawnik z golfem, jaki wzór polecacie? nie robiałam na drutach juz pare lat i nie jestem w temacie wzorów, bardzo prosze o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: bezrekawnik z golfem 28.02.09, 14:48 Hi hi- "niedźwiedzie łapy"?? Ostatni hit forum... Pooglądaj prace w galerii zdjęć: fotoforum.gazeta.pl/71,1,916.html A to ma być niespodzianka, bo może ona sama określi jakieś preferencje. Odpowiedz Link
vichta Re: bezrekawnik z golfem 28.02.09, 16:57 Jeśli ma to być elegancka kreacja, to proponuję 115 z folderu druty - modele". Odpowiedz Link
bozena62 Re: bezrekawnik z golfem 28.02.09, 18:00 dzieki, widze ze troche czasu muze poswiecic na przegladanie tego forum moze nie tyle ma to byc prezent ale ta dziewczyna jest daleko poza domem a na wzorach to sie niebardzo zna Odpowiedz Link
oliwka-to-ja Re: bezrekawnik z golfem 28.02.09, 22:28 A czy jest jakaś może ogólna wizja tego bezrękawnika, chodzi o rodzaj włóczki - cienki ażurowy bezrękawnik a może trochę cieplejszy, dłuższy coś w rodzaju tuniki. Mając jakieś sugestie łatwiej będzie zaproponować model. Warto też poprzeglądać blogi robótkowiczek, tam jest dużo różnych inspiracji. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bozena62 Re: bezrekawnik z golfem 01.03.09, 15:53 Bezrekawnik ma byc z nieco grubszej włoczki a długośc do połowy bioder. Odpowiedz Link
staua Re: bezrekawnik z golfem 01.03.09, 18:28 co powiesz na to? tahkistacycharles.cust.firepoppy.com/media/File/48:10_FreePatSBTCabledOversizedVestpat.pdf Odpowiedz Link
oliwka-to-ja Re: bezrekawnik z golfem 01.03.09, 18:52 a może coś podobnego jak zrobiła Svetlana, tylko bez rękawów i nie musi być tak dopasowany, ażurowy motyw i warkoczowy golf - schematy były tutaj na forum, postaram się znaleźć. myknittingisland.blogspot.com/ Proponuję też pooglądać sobie np. propozycje Dropsa www.garnstudio.com/lang/en/kategori_oversikt.phppozdrawiam Odpowiedz Link
oliwka-to-ja Re: bezrekawnik z golfem 01.03.09, 18:54 miałam na myśli u Svetlany ten biały sweterek. Odpowiedz Link