Dodaj do ulubionych

Ja weteranka

30.12.03, 15:18
Witam ! Na drutach robię od 25 lat lub dłużej ,nie mają przede mną żadnych
tajemnic .Jeżeli szukacie pomocy : chcecie rozszyfrować wzory z rysunku czy
ze schematu to nie ma problemu.Mam też kilkunastoletnie zbiory Diany ,Sabriny
Swetrów ,niemieckiej Vereny .Mieszkam w Pszczynie jakby co to mogę służyc
pomocą osobiście.Pozdrawiam Małgorzata
Obserwuj wątek
    • justyna.ada Re: Ja weteranka 30.12.03, 19:30
      hej!

(Związek Bojowników o Druty i Włóczkę?)jak juz mowa o weteranach?

ja nie dziergam aż tak długo może, ale witam serdecznie osobę równie zakochaną
      w tej dziedzinie twórczości...
      Jestem z wawy dlatego marne szanse na spotkanie, niestety...pozostaje internet.
      Do zobaczenia przy okazji. A ciekawa jestem , czy masz może jakieś zdjęcia
      (prac) żeby sie pochwalić? Chętnie bym popatrzyła. W ogóle fajnie jest oglądać
      co inni robią (niekoniecznie w celach plagiatu!)

pozdrawiam justyna
      • malgoha1 Re: Ja weteranka 30.12.03, 21:23
        Wiśta wio łatwo powiedzieć.Komputer to diabelstwo ,które trochę opanowałam ale
        skaner to jeszcze za wysokie progi.Robię przede wszystkim wzory skandynawskie
        swetry grube z naturalnych włóczek , ale córa która jest na studiach zmusza
        mnie do roboty różnych dziwactw .Plagiatu się nie boję ,bo sama korzystam z
        gazet ,potrafię odwzorować wszystko ,natomiast z projektowaniem u mnie na
        bakier sad W tej chwili walczę z włóczką lureksową -koszmar ,robię bluzeczkę na
        bal karnawałowy i sweter dla córy obcisły zapinany na zamek.Jak posiadę kolejne
        stopnie wtajemniczenia komputerowego wkleję zdięcia całej rodziny bo swetry
        fotografuję tylko na modelach.Cieszę się , że znalazłam dusze podobnie
        zakręcone jak ja
        • lady_huncwot Re: Ja weteranka 02.01.04, 11:47
          Witaj Małgosiu smile

Okazuje się, że nowoczesne medium - Internet, jest super przydatne przy
          tradycyjnych zajęciach - w tym również drutach!!
          Czekamy na zdjęcia.

Pozdrawiam,

Lady Huncwot
      • czekolada72 Re: Ja weteranka 02.01.04, 23:09
        A moze by tak pochwalic sie naszymi Arcydzielami? Moze macie jakies zdjecia?
    • virfa Re: Ja weteranka 02.01.04, 13:47
      To dla Ciebie zrobienie sweterka to pesta smile i pewnie trwa to kilka godzinek smile
      Dla mnie szaliczek to byl wielki wyczyn!

pozdrawiam i witam smile
      • malgoha1 Re: Ja weteranka 02.01.04, 15:57
        Bez przesady ,robię na drutach tylko wieczorem oglądając telewizję ,chyba że
        termin goni.Natomias podziwiam gdy ktoś robi szaliki ,to robota która trwa wg.
        mnie wiecznie .zrobiłam tylko jeden gdy weszła moda na szaliki robione ręcznie
        i córa baaaardzo marudziła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka