am-a2 23.10.09, 20:02 Czy ktoś korzysta z usług UPC w Otwocku,możecie się podzielić doświadczeniem ?piszę ponieważ mam dość internetu z tp. a jak obsługa w UPC??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rmaciek2 Re: UPC w Otwocku 23.10.09, 21:32 Ja korzystam z internetu UPC od ponad 2 lat (wcześniej 3 lata Neostrady). Jak dla mnie to najlepszy Internet jaki można mieć ;) Szybki, bardzo rzadko są awarie i cenowo przystępny. Mam opcję 20 MB/s za 84zł, ta sama prędkość w Tepsie to ok. 200zł, więc nawet nie ma co porównywać. I co dla mnie najważniejsze, zawsze umowa tylko na rok. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: UPC w Otwocku 24.10.09, 02:31 Ja od sierpnia (wcześniej była Netia, a jeszcze wczesniej TEPSA) i jestem bardzo zadowolona. Tanio, szybko i bezawaryjnie (jak na razie;)). Tez polecam:) Odpowiedz Link
kalina_p Re: UPC w Otwocku 24.10.09, 19:19 tez polecam, 2 lata korzystam, żadnych awarii, ceny ok. Odpowiedz Link
mamamarcysi Re: UPC w Otwocku 24.10.09, 21:42 ja mam telefon, internet i tv w upc, i właściwie tez nie mam zastrzezeń. Musieli mi wymienić modem, bo często sie nie logował, ale po wymiane(bardzo szybkiej) jest wszystko ok. Acha, płace za pakiet ok 180zł. Odpowiedz Link
litlleblack Re: UPC w Otwocku 30.10.09, 19:31 ja również polecam. Bezawaryjny dostęp do netu, cena też ok. Odpowiedz Link
am-a2 Re: UPC w Otwocku 04.11.09, 17:59 dzięki Waszym komentarzom zamówiłam jutro przychodzą do montażu.do końca roku mam usługi za darmo pożyjemy zobaczymy.pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link