nadzieja1122 15.06.13, 20:03 Witam chciałam zapytać gdzie w otwocku można wybrać się na pedicure chodzi mi o to żeby po 2 dniach nie zszedł lakier itp. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tereferefretka Re: pedicure 18.06.13, 11:03 hmm no salonów jest b.dużo, dyplomatycznie(ponieważ sama sie tym zajmuje) odpowiem tak: musisz probowac. zapamietaj jakie produkty trzymały ci się na stopach tak krótko i w przyszlosci ich unikaj. co do miejsca,nie polecę popytaj koleżanek,bo takie wiadomości rozchodzą się przeważnie pocztą pantoflową. Odpowiedz Link
fasolka092009 Re: pedicure 19.06.13, 20:46 Ja polecam salon designie na ulicy Andriollego nad apteką zielarską jest tam Pani Madzia mi lakier utrzymuje sie nawet 3 tyg oczywiście widać odrosty ale zrobiony pedicure jest super :) Odpowiedz Link
studio.urody Re: pedicure 23.06.13, 22:21 Witam. Zapraszam do Studia Urody Mago na Poniatowskiego 1. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
otwocka_dziewczyna Re: pedicure 27.08.13, 11:53 Polecam Wam dziewczyny nowy salon, otwarty jakoś na początku roku Vanity House na Kolataja. piękne wystrój i Sylwia zna się na rzeczy. Narzedzia sa sterylizowane, chodze od poczatku, pedicure raz w miesiacu i jeszcze nigdy lakier mi nie odprysł. Odpowiedz Link
amanita_verna Re: pedicure 29.08.13, 22:24 amanita_verna napisała: > a gdzie konkretnie na Kołłątaja? Dobra, już znalazłam Kołłątaja 58. Dokładnie naprzeciwko salonu fryzjerskiego, który do niedawna odwiedzałam. Spora konkurencja wyrosła. Odpowiedz Link