Dodaj do ulubionych

tragiczny Otwock

16.09.15, 12:18
Witam chciałam uczulić i ostrzec osoby, które zamierzają budować się w Otwocku, żeby się dwa razy nad tym zastanowiły. Moja "przygoda" z tym parszywym powiatem trwa od grudnia zeszłego roku. Generalnie mieszkam w Józefowie i nie musiałam mieć zbyt wiele do czynienia z urzędem i wydziałem planowania przestrzennego. Dopóki nie popełniłam największego błędu w moim życiu, czyli postanowiłam się budować w Otwocku. Na warunki zabudowy czekaliśmy 5,5 mca! Dostaliśmy kredyt, plan rozpoczęcia budowy we wrześniu.. Gdy złożyliśmy już wniosek o pozwolenie okazało się, że urzędasy popełnili błędy w warunkach, które trzeba było usunąć w drodze decyzji administracyjnej! kolejne tygodnie czekania. Inspektor ww. wydziału Adam Bocheński nawet nie umiał powiedzieć przepraszam ani pomóc załatwić sprawy tak żeby jak najszybciej ją sprostować skoro z ich winy to wszystko. Dodatkowo utrudnił nam życie wysyłając listy do sąsiadów, a wystarczyło doradzić że sami możemy zebrać podpisy. ODRADZAM budowy w tej dziurze i OSTRZEGAM przed Adamem Bocheńskim, który jest po prostu bezdusznym robotem, służbistą, biurokratą, który dostał pracę w urzędzie raczej po znajomości niż z umiejętności.
Obserwuj wątek
    • iprize Re: tragiczny Otwock 08.10.15, 10:00
      i'm sorry, Otwock kiedys mialo prestige, znany w calej Polsce, mam nadzieje ze bad luck sie skonczy, jesli to czlowiek zawinil to samo miasto jest bez winy, a ze urzednik nie ponosi odpowiedzialnosci, wiele ludzi w tym kraju sie o tym przekonalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka