agrafik 26.10.05, 19:01 Gdzie w Otwocku urzęduje jakis notariusz? Dla mnie to bardzo pilna sprawa. Z góry dzięki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzeg_sz1 Re: notariusz w Otwocku 26.10.05, 19:55 www.pf.pl/portal/YP1?keyword=notariusze&city=otwock&sir=&cats=1030&gbRegion=0&gbVoivodeship=0&gbCity= 0&gbDistrict=0&gbRegionCount=0&gbVoivodeshipCount=0&gbCityCount=0&gbDistrictCoun t=0&cplx=0&gl=1&dl=0&sortBy=0&kw=c&catid=1030 Odpowiedz Link
amigo9 Re: notariusz w Otwocku 26.10.05, 22:28 Nie chcę straszyć, ale pilne sprawy u notariusza w Otwocku, raczej mało prawdopodobne. No chyba, że masz baaardzo dochodową sprawę. Odpowiedz Link
michaelandro Re: notariusz w Otwocku 11.03.06, 17:35 Podnoszę wątek, bo podejrzewam, że doświadczenia z notariuszami już macie... Którego wybrać w Otwocku? Odpowiedz Link
amigo9 Re: notariusz w Otwocku 11.03.06, 22:13 Pani Makulec 0 negocjacji przy 10 aktach notarialnych, czyli max stawka (odradzam). Pan Adamus (z Falenicy) chciał mi wrzucić takie zapisy do aktu, że jak będę miała chwilę czasu, to zgłoszę do korporacji (odradzam, to podpadało pod przestępstwo). W Otwocku są jeszcze 2 panie i 1 pan (nikomu nie chciało się protokołować zebrania Wspólnoty, bo zarobek tylko ~600 zł, z tego, co pamiętam). Zajrzyj jeszcze na stronę www.kraszewskiego.znajdziesz.pl tam opisują problemy z kolejną panią z Otwocka, panią Cegielską nadswidrem.znajdziesz.pl/viewtopic.php?p=617#617 Mam wrażenie, że ponieważ w otwocku jest tylko 4 notariuszy, a w oklicy żadnego to #$%@^&$ My (Wspólnota) podjęliśmy współpracę z panią asesor z kancelarii notarialnej z Wawy (tyle, że ta pani asesor jest z Otwocka). Jeśli potrzebne namiary, to mail. Odpowiedz Link