maewcia 02.03.09, 08:24 gdzie można zamówić smaczny i w kształcie np. bohatera kreskówki ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_i_ania Re: tort dla dziecka 02.03.09, 10:08 Polecam cukiernię na ul. Batorego (pok klubem osiedlowym Batory). Mają tam nawet album/katalog tortów jakie mogą wykonać. My byliśmy bardzo zadowoleni tu "lalka Barbie":-) Mogę jeszcze polecić cukiernię w Karczewie na rynku. Też wykonują ciekawe torty nawet według pomysłu klienta (ja zamawialam u nich tort w kształcie motyla - piękny i pyszny). Odpowiedz Link
maewcia dziękuję 03.03.09, 08:44 w Karczewie niestety mają w tym czasie urlop, ale sprawdzę jeszcze Batorego Odpowiedz Link
marysiowamama Re: dziękuję 16.03.09, 13:16 Potwierdzam z wenecji na Batorego jadłam najlepszy tort który był z bitej śmietany, nie mdły ( w przeciwieństwie do tortów w Sosence). Faktycznie wybiera się motyw z albumu i u nas np był z marcepanowym Puchatkiem którego moja Zosia uwielbia. Tutak fotki z tortem: pogodzinach7.blox.pl/2009/02/Urodzin-Zosi-cd.html Odpowiedz Link
maewcia zamówiłam w końcu w Sosence 18.03.09, 13:20 i był na szczęście pyszny... Polecam ! A z panią z Wenecji z Batorego chyba się nie dogadałam, bo wmawiała mi, że nie mają żadnego katalogu, tylko gotowe torty... może na zastępstwo jakaś była... Odpowiedz Link
ola_i_ania Re: zamówiłam w końcu w Sosence 25.03.09, 09:18 Czy w Sosence wykonują torty w kształcie postaci/wybranego kształtu? A jeśli chodzi o Wenecję na Batorego to jestem zdziwiona... Ja zamawialam w czerwcu '08 to był tam album ze zdjęciami poszczególnych tortów. No to nie wiem, może żeczywiście Pani na zastępstwie ;-)Grunt, że z Sosenki smakował :-) Odpowiedz Link
marysiowamama Re: zamówiłam w końcu w Sosence 27.03.09, 09:43 Hmmm może Pani zbyt dosłownie do tego podeszła bo to nie katalg, tylko zwykły mały album ze zdjęciami, może faktycznie ktoś na zastępstwie był ale grunt że smakował (tak jak pisałam dla mnie te z Sosenki a dwa razy zamawiałam to takie torty że po jednym kawałku człowiek zemdlony przyrzeka sobie że nigdy więcej słodkiego) Odpowiedz Link
maewcia w Sosence 27.03.09, 13:06 wykonują na życzenie każdy tort, w kształcie też... sa tylko różne ceny za 1 kg Odpowiedz Link
magdaotwock W żadnej Sosence!!! 27.04.09, 20:30 Najlepsze i najpiękniejsze torty pod słońcem robią w Karczewie, każdy to wie.Podaję namiary:Grasso Cukiernia Rafał Niedziółka 05-480 Karczew Rynek Zygmunta Starego 8 Tel.: 022 780 98 03.Dla zainteresowanych wyślę zdjęcia tortów jakie zamawiałam dla mojej córci... Odpowiedz Link
ola_i_ania Re: Wenecja na Batorego 02.06.09, 08:58 Wczoraj zamówiłam tort w Wenecji na Batorego - pani wyhjęła katalog/album, wybrałam ze Scooby Doo :-) Miło, sympatycznie i katalog/album był w szufladzie lady :-) Odpowiedz Link
mamamarcysi Re: Wenecja na Batorego 02.06.09, 15:43 mam nadzieję,ze wasz scooby bedzie prawdziwy. Ja zamówiłam wlasnie taki w zeszłym roku, i nasz scooby nie przypominał tego prawdziwego niczym oprócz koloru www.tinyurl.pl?qxYGHPRF www.tinyurl.pl?tq4WUwqq Odpowiedz Link
ola_i_ania Re: i jak tam Wasz scooby??? 24.06.09, 11:22 Hej w zasadzie taki sam :-) Z tą różnicą że ja zamówiłam siedzącego a nie leżącego, ale generalnie wyglądał bardziej jak wygłodniały kundel niż jak Scooby Doo. Ale... gdy wniosłam tort z zapalonoymi już świeczkami do pokoju moja córka głośno krzyknęła: "O! Scooby Doo!" więc najważniejsze że dziecko rozpoznało :-) A co do smaku - super: na dnie owoce, reszta śmietankowa. Bardzo smaczny i nie za słodki. Odpowiedz Link