monnia3 Re: najlepsza jest milosc 12.03.07, 23:24 Milości nie można stopniować czy dzielić na gorszą, słabszą,lepszą... Kazda jest inna i równie wartościowa...najwieksze szczęście to jej doznać,poczuć i chcieć pielęgnować jak najdelikatniejszy kwiat... Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 22:53 monnia3 napisała: > Milości nie można stopniować czy dzielić na gorszą, słabszą,lepszą... > Kazda jest inna i równie wartościowa...najwieksze szczęście to jej > doznać,poczuć i chcieć pielęgnować jak najdelikatniejszy kwiat... bo milosc to takie uczucie,zaczyna sie na ustach konczy na..strupie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
laotseb Re: najlepsza jest milosc 13.03.07, 00:41 nieskonsumowana czyli niech zyje sila wyobrazni! coz zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 22:52 laotseb napisał: > nieskonsumowana > czyli niech zyje sila wyobrazni! > coz zgadzam sie najpiekniejsza jest, niewyobrażalność wyobraźni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Men Re: najlepsza jest milosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 14:40 zawsze na głodzie chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 22:51 Gość portalu: Men napisał(a): > zawsze na głodzie chodzisz? i na glodzie i w chlodzie , wszedziem gdziem bywal i bawil tam zem swoja czastke pozostawil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja ;) Re: najlepsza jest milosc IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.07, 16:18 "Najlepsza potrawa to ta, której się nigdy nie spróbowało" Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 22:48 Gość portalu: to ja ;) napisał(a): > "Najlepsza potrawa to ta, której się nigdy nie spróbowało" najlepsza jest dieta ktorej sie nigdy nie potrzebowalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpiri Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 11:44 "najpiękniejsze są miłości których nie ma"... Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 21:51 najpiękniejsza i prawdziwa miłość to ta wzajemna Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 22:46 caprissa napisała: > najpiękniejsza i prawdziwa miłość to ta wzajemna najpiekniejsza bo wzajemna ? moze nie taka prawdziwa jak musi byc wzajemna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz późno, pa pa Re: najlepsza jest milosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:09 ...która nie przypomina tarki do jarzyn, czyli wzajemna, przepełniona szacunkiem, w stylu żyli długo i szczęśliwie w otoczeniu równie sympatycznych jak oni ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: najlepsza jest milosc 14.03.07, 22:47 pimpiri napisała: > "najpiękniejsze są miłości których nie ma"... i sny nieprzysnione, i marzenia niespelnione:) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpiri Re: najlepsza jest milosc 15.03.07, 11:26 "....)Które jutro przyjdą albo nie. ...)Światło z nieba nie wiadomo jak i gdzie... :) ...) Najpiękniejsze są miłości, które były. ...)Są jak stare wino kiedy płynie czas ...)Taka chwila przyjdzie na każdego z nas" Odpowiedz Link Zgłoś
takajednatam Re: najlepsza jest milosc 15.03.07, 14:18 Wyśniona i wymarzona. A teraz ma już własne imię i czekam jak co dzień powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
sacsahuaman Re: najlepsza jest milosc 15.03.07, 18:23 Bo mozna ja wymienic na inna, jak nieodpakowany towar? Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: najlepsza jest milosc 20.03.07, 09:00 sacsahuaman napisał: > Bo mozna ja wymienic na inna, jak nieodpakowany towar? milosci i uczuc wymieniac nie mozna.. raczej po konsupcji apetyt zanika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: najlepsza jest milosc IP: *.galileusz.3s.pl 20.03.07, 10:01 A większość twierdzi, że apetyt rośnie w miarę jedzenia. Co mogę poświadczyć ale "danie" musi być prima-sort! ;) Witam :))) Odpowiedz Link Zgłoś