kasia_kot1 01.04.09, 12:07 Kochani, podpowiedzcie mi gdzie znajdę najbliższego Rossmana, pomóżcie... Pilna sprawa. Rozumiem, że w Warszawie, ale gdzie najbliżej??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maewcia Re: Rossman 01.04.09, 12:31 przy stacji W-wa Miedzeszyn przy małym centrum handlowym Odpowiedz Link
patsik Re: Rossman 01.04.09, 22:26 podobnoś za miesiąc otwierają Galerię Otwock przy górnej - ma być tam m.in. Rossmann..... :)) Odpowiedz Link
partyzant82 Re: Rossman 02.04.09, 11:50 patsik napisała: > podobnoś (...) > :)) Podobno wczoraj był 1 kwietnia... Odpowiedz Link
nova24 Re: Rossman 03.04.09, 16:59 Gdyby nie fakt, ze zwatpilam juz w to miasto, nabralabym sie :) Odpowiedz Link
aggie_p Re: Rossman 04.09.09, 13:41 A jednak otwierają Rosamanna w Otwocku :) www.rossmann.pl/pl/praca/aktualne-oferty-pracy Odpowiedz Link
rmaciek2 Re: Rossman 04.09.09, 13:53 No tak, już ze 2 lata temu był planowany w tym nowym budynku na Górnej (Empik też tam miał być i coś jeszcze). Tylko jakoś inwestycja zamarła, ale widzę, że coś wreszcie ruszyło. No chyba, że to nie tam będzie ;) Odpowiedz Link
natka71 Re: Rossman 05.09.09, 00:19 A ja słyszałam, że ma być w tym nowym bloku na Andriollego, obok "Apteki Głównej". Odpowiedz Link
rmaciek2 Re: Rossman 05.09.09, 15:44 Może coś im nie wyszło z tamtym budynkiem. Dla mnie jeszcze lepiej, bo bardziej w centrum ;) Najważniesze że nareszcie się doczekaliśmy ;) Odpowiedz Link
mamamarcysi Re: Rossman 05.09.09, 21:04 tez mam nadzieję,ze bedzie po "naszej" stronie torów, a jezeli na Andriollego to byłoby idealnie :D Odpowiedz Link
chiste Re: Rossman 08.09.09, 09:40 Proszę, zwykła drogeria, a tyle radości. Widzę też, że pojawiają sie jakieś nowe słowa. "Apteka Główna"??? Co to jest? Jeżeli chodzi o aptekę główna otwocką, to do końca lat 80-tych była nią apteka Podolskich na rogu Kościelnej i Kościuszki. Jeżeli nowa drogeria ma być w bloku postawionym przez Novum w miejscu domu pana gołębiarza, to jet to po prostu gołębnik. A generalnie, drodzy nowi otwocczanie, to cała okolica w pobliżu skrzyżowania Hożej z Andriollego zwie się "koło samolotu". I proszę się tego trzymać ;) Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Rossman 08.09.09, 21:06 chiste napisał: > A generalnie, drodzy nowi otwocczanie, to cała okolica w pobliżu > skrzyżowania Hożej z Andriollego zwie się "koło samolotu". I proszę > się tego trzymać ;) Bo dla "starych" otwocczan jest to chyba oczywiste, co?;) Odpowiedz Link
nastassia_2 Re: Rossman 10.09.09, 08:29 a więc potwierdzone, neon nad sklepem już zawisł....Rossmann będzie w nowym bloku na Andriollego koło samolotu :) wrrreszcie :) Odpowiedz Link
reni130 Re: Rossman 10.09.09, 14:47 Słyszałam że 09 09 2009 czyli wczoraj miało być otwarcie sklepu, czy to prawda? Odpowiedz Link
nastassia_2 Re: Rossman 10.09.09, 15:22 raczej nie, bo w środku jeszcze półek ani asortymentu nie ma ... Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Rossman 10.09.09, 22:21 nastassia_2 napisała: > raczej nie, bo w środku jeszcze półek ani asortymentu nie ma ... Ale przynajmniej wiadomo, że będzie:) Odpowiedz Link
natka71 Re: Rossman 11.09.09, 22:43 > Widzę też, że pojawiają sie jakieś nowe słowa. "Apteka Główna"??? Co > to jest? to jest nazwa nowej apteki, która została otworzona w tym nowym bloku na Andriollego "koło samolotu", czyli w "gołębniku" Odpowiedz Link
aganiok13 Re: Rossman 24.09.09, 13:17 Orientujecie się, czy w końcu otwarto Rossmanna przy Andriollego ? Odpowiedz Link
eva29 Re: Rossman 24.09.09, 13:31 jeszcze nie, ale widziałam ze wczoraj rozstawiali półki Odpowiedz Link
rmaciek2 Re: Rossman 24.09.09, 14:37 Ja dzisiaj widziałem, że coś tam przy kasach robią. Coś niby się dzieje, ale jak na moje oko, to jeszcze ze 2 tygodnie się zejdzie. Odpowiedz Link
kasia_kot1 Re: Rossman 27.09.09, 10:23 Otwarcie 1 października :-) Towar już w sklepie :-) Odpowiedz Link
ola_i_ania Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 28.09.09, 12:08 Tak wynika z kartki na drzwiach Rossmana:-) Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 28.09.09, 18:57 No i super:) Zdecydowanie bardziej mi po drodze na Andriollego, niż do Miedzeszyna... Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 01.10.09, 18:03 ola_i_ania napisała: > Tak wynika z kartki na drzwiach Rossmana:-) Kartka chyba została zaktualizowana, bo z tej, ktorą dziś zobaczyłam na drzwiach sklepu wynika, że jutro nastąpi "uroczyste otwarcie";) Ciekawe, jak bardzo uroczyste, hehe.. Odpowiedz Link
carriegirl Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 01.10.09, 21:13 marta_i_koty napisała: > Ciekawe, jak bardzo uroczyste, hehe.. Przecięcie wstęgi jak nic! To wszak wielkie wydarzenie w naszej "mieścinie" ;) Odpowiedz Link
tina_tina Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 01.10.09, 23:24 Kurcze, mam nadzieję że będzie można coś kupić!!! ja już listę zakupów zrobiłam :):):) Odpowiedz Link
ola_i_ania Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 02.10.09, 10:12 I jak tam otwarcie? Było mwczoraj? Był ktoś? Ja przeczekam pierwsze tłumy i wybiorę sie w przyszłym tygodniu :-) Odpowiedz Link
tina_tina Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 02.10.09, 20:37 no i po otwarciu.... szczerze, nic zachwycającego, ale 100 wydana :) promocje są, ale zazwyczaj na takich produktach co nie były mi potrzebne :(, dzisiaj i chyba jutro za zakupy gratisy - kosmetyczki, mini produkty, żele pod prysznic, itp. trafionym hiciorem, który poleciła mi koleżanka jest masło do ciała Farmona - Tutti Frutti - karmel i cynamon!!! polecam jak dla mnie za mało miejsca obsługa całkiem miła, ochrona bacznie obserwuje ;) ogólnie nie mam większych przeciwwskazań :) na pewno odwiedzę Rossmana nie raz... pozdrawiam Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 02.10.09, 21:02 Cóż, mało miejsca, bo ludzi było mnóstwo;) Ja tam jestem zadowolona - nie z dzisiejszego dnia, bo był beznadziejny (tłum), ale dlatego, ze w Rossmannie kupuję wszystkie kosmetyki (inne drogerie do pięt mu nie dorastają;)) i nareszcie mam go pod ręką:D Odpowiedz Link
carriegirl Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 03.10.09, 22:35 Mnie od zakupów odstraszyły tłumy i ta urocza kolejka do koszyków :D Wybiorę się po niedzieli. Może będzie już po szturmie. Odpowiedz Link
best_jula Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 07.10.09, 13:26 Ludzie nie rozumiem Was wszystkich wcale. Nad czym ten cały zachwyt. Jak zobaczyłam te tłumy w dniu otwarcia to mi sie zrobiło wstyd. Wszyscy polecieli, jakby rozdawalitam coś za darmo, a ta nagroda głowna do wygrania to wprost żenada - odkurzacz. Widzę, że społeczeństwo wychowane w czasach kolejek, biegnie gdzie sie da, żeby odstać swoje. Odpowiedz Link
carriegirl Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 07.10.09, 21:17 best_jula napisała: > Ludzie nie rozumiem Was wszystkich wcale. Nad czym ten cały zachwyt. > Jak zobaczyłam te tłumy w dniu otwarcia to mi sie zrobiło wstyd. > Wszyscy polecieli, jakby rozdawalitam coś za darmo, a ta nagroda > głowna do wygrania to wprost żenada - odkurzacz. Widzę, że > społeczeństwo wychowane w czasach kolejek, biegnie gdzie sie da, > żeby odstać swoje. Coś w tym jest ja widziałam dwie panie, które targały po dwie wielkie paki pap. toaletowego każda. Skojarzyło mi się z komuną, tu widać tanio rzucili :/ Odpowiedz Link
aggie_p Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 08.10.09, 20:24 Kiedy wczoraj wstąpiłam do Rossmanna nie było już tłumów, ale prawdę powiedziawszy trochę mnie rozczarował. Jest trochę mniejszy niż ten w Miedzeszynie, ale asortyment dużo słabszy :(. Tego, co mnie najbardziej interesowało, czyli artykułów dla dzieci (zupki, chusteczki itp.), dużo mniej niż w Miedzeszynie i mały wybór :(. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 08.10.09, 20:37 aggie_p napisała: > Kiedy wczoraj wstąpiłam do Rossmanna nie było już tłumów, ale prawdę powiedziaw > szy trochę mnie rozczarował. Jest trochę mniejszy niż ten w Miedzeszynie, ale a > sortyment dużo słabszy :(. Tego, co mnie najbardziej interesowało, czyli artyku > łów dla dzieci (zupki, chusteczki itp.), dużo mniej niż w Miedzeszynie i mały w > ybór :(. Nie zauważyłam, aby asortyment był tak dużo słabszy, niż w Miedzeszynie.. Inna sprawa, że ja szukam czego innego, niz papki i chusteczki dla dzieci;) Odpowiedz Link
best_jula Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 10.10.09, 11:03 Śledze ten watek od jakiegoś czasu i czegoś tu nie rozumiem. Kilka osób z dużą aktywnościa wychwalało rossmanna, jak to sie nie moga doczekać, jak to ucywilizuje Otwock itp, itd, a teraz cisza. Żadnej opinii, żadnego zachwytu, czy chociażby krytyki. No oczywiście z małymi wyjątkami. Odpowiedz Link
marta_i_koty Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 11.10.09, 01:25 best_jula napisała: > Śledze ten watek od jakiegoś czasu i czegoś tu nie rozumiem. Kilka > osób z dużą aktywnościa wychwalało rossmanna, jak to sie nie moga > doczekać, jak to ucywilizuje Otwock itp, itd, a teraz cisza. Żadnej > opinii, żadnego zachwytu, czy chociażby krytyki. No oczywiście z > małymi wyjątkami. Nikt nie twierdził, że otwarcie Rossmanna ucywilizuje Otwock. Wymienilismy sie uwagami na temat drogerii (dziwię się, ze nie zauważyłaś) i tyle. O czym jeszcze pisać? Rossmann jak rossmann, super, ze jest na miejscu. Czego sie spodziewałas, jakiejś zacietej dyskusji na temat cen i promocji?;) Odpowiedz Link
rmaciek2 Re: Rossman - otwarcie 02.10.2009 11.10.09, 11:11 Ja też w poprzednich wątkach bardzo czekałem na Rossmana. Ale bez przesady, sama marka sklepu mnie nie zachwyca ;) Czekałem na niego, żeby mieć blisko do jakiegoś sklepu z wyborem kosmetyków blisko domu i nie musieć jechać po wszystko do Warszawy. No i się doczekałem, więc super. Cieszę się, że nareszcie coś jest w Otwocku, ale rzeczywiście, bez przesady z tym zachwytem ;) Co do samego sklepu, jak dla mnie mógłby być większy. Gdyby połączyć go z apteką obok, to byłoby ok. A tak to trochę ciasno. Wybór towaru dość dobry, ale bez przesady. Kilku rzeczy nie znalazłem. Poza tym w Warszawskich sklepach też nie zawsze każdy produkt jest w każdym sklepie. Myślę też, że zaopatrzenie będzie się zmieniać z czasem, narazie przywieźli to 'na szybko', na otwarcie. O cenach nie będę dyskutował, bo przyznam szczerze, nie bardzo zwracałem uwagę na porównanie cen z innymi sklepami tej wielkości. Dla mnie najważniejsze było, żeby kupić wszystko z listy rzeczy, które się kończą w jednym miejscu i najlepiej mieć jak najbliżej do sklepu. I prawie to się udało ;) Odpowiedz Link