syl-1 07.07.09, 15:22 zalezy mi na dobrym ortodoncie, ktory dysponuje najnowoczesniejszymi aparatami, ceny moze znacie. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asida Re: Ortodonta 28.07.09, 08:37 Witaj, Ja poszukiwania ortodonty w Otwocku mam już za sobą, byłam u dwóch. Zarówno pierwszy jak i drugi ortodonta przyjmują w prywatnych gabinetach ( jeden na Filipowicza drugi na Warszawskiej), tylko w wybrane dni. Czyli to Ty musisz się do nich dostosowywać, zwalniając się wcześniej z pracy albo biorąc urlopy. Ale to akurat nie jest duży problem. Ja odpuściłam sobie specjalistów z dziedziny Ortodoncji w Otwocku. Jeżeli zależy Ci na dobrej usługe, i pewności że wszystko skończy się dobrze dla twojego zdrowia, szukaj specjalisów w Warszawie. Osobiście polecam Medicover, pełna analiza problemu/ ceny wbrew pozorom nie takie wysokie (w Otwocku za samo wejście do gabinetu płacisz 100zł)/ dostępność lekarza każdego dnia/ i jaka obsługa. Nie ma się nad czym zastanawiać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
maryshaa Re: Ortodonta 30.07.09, 10:16 Ja pytałam swojego dentystę, gdzie w Otwocku poleciłby mi ortodontę. Polecił panią na Kołłątaja, na przeciwko Cechu. Ale jeszcze nie byłam, więc nie wiem jak to wygląda. Odpowiedz Link