Gość: nauczyciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 11:38 Witam, poprosze numer telefonku kontaktowego bym mógł zadzwonić i pogadac na temat prawa jazdy!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ans Re: KUPIE PRAWKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.04, 13:55 podaj lepiej e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: KUPIE PRAWKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:51 nie ma klopotu- nauczyciel2002@interia.pl prosze Cie o numer telefonu ja bym sie z tobą jutro skontaktował Jestes glupi czlowieku jak myslisz, ze czlowiek chce kupic prawko tylko wtedy gdy nie zdaje Odpowiedz Link Zgłoś
galwani Re: KUPIE PRAWKO 27.07.04, 19:46 ty jestes głupi.. kupowanie prawka to zwykle przestepstwo i pozwala na wypuszczenie na ulice ludzi ktorzy nei pwinni niczym jeździc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny Re: KUPIE PRAWKO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 10:32 prawko2004@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
galwani Re: KUPIE PRAWKO 26.07.04, 13:55 uwazasz sie za az tak strasznego debila ze nie umiesz po prostu zdac na prawko??? widze ze naprawde jestes niedorozwiniety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: KUPIE PRAWKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:24 gosc ma mail vovapj@rambler.ru mam wszystkie kategorie od niego! Odpowiedz Link Zgłoś
iduska Re: KUPIE PRAWKO 28.07.04, 19:56 No wlasnie sie tym Vova zainteresowalam, ale troche sie boje. Powiedz AS, bylo bez problemu? Poszlo szybko i nikt w wydziale komunikacji sie nie czepial? Moze daj znac na priva bo chce to jutro-pojutrze zalatwiac Odpowiedz Link Zgłoś
galwani Re: KUPIE PRAWKO 30.07.04, 18:26 szlag mnie trafia jak taki kretynizm w narodzie widze.... taczki bym wam do prowadzenia nie dal... o samochodzie nie wspominajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kość Re: KUPIE PRAWKO IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.10.04, 19:26 Zeby teraz zdac prawko cza 3 miechy minimum poswiecic na same egzaminy. Wiec lepiej juz kupic i miec fure na zime. Sam osobiscie przeszedlem kurs i jezdze umiejetnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
miecio1313 Re: KUPIE PRAWKO 25.04.17, 23:07 i jezdze umiejetnie.. małpę tez można nauczyć jeździć- sam widziałem w cyrku- ale czy będzie potrafiła poruszać się w ruchu ulicznym mam duuuże wątpliwości. kodeks drogowy po coś wymyślili. ktoś kto kupuje świadomie prawko powinien być karany gorzej od tego co jeździ po pijaku. ten w pewien sposób ma ograniczoną zdolność pojmowania ale ten co na trzeźwo z pełną świadomością wsiada za kierownicę półtorej tony żelastwa i rozpędza toto do setki i lepiej to świadomy zabójca Odpowiedz Link Zgłoś