Dodaj do ulubionych

lady speed

IP: *.crowley.pl 27.10.04, 08:00
oblałam po raz 3 (gdańsk), rozumiem, że teraz aby zapisać się znów na egzamin muszę odbyć 5-godzinne szkolenie dodatkowe - mam rację??
a jeśli termin nowego egzminu wypadnie ponad 6 miesiecy od daty ukończenia kursu prawa jazdy, to muszę podejść raz jeszcze do teorii - prawda??
tylko płacę tyle jak za pierwszym razem, czy więcej jakbym tę teorię oblała??
Obserwuj wątek
    • Gość: lady speed oblałam 3 razy:/ IP: *.crowley.pl 27.10.04, 08:02
      i pozdrawiam jeszcze wszystkich mających już dość tego prawka... ile można to zdawać do jasnej anielki? echh
    • Gość: egal Re: lady speed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 08:37
      cze,
      To prawda, musisz odbyć dodatkowe szkolenie w wymiarze 5 h.
      Jeżeli termin któregoś z kolei egzaminu (u mojej koleżanki był to 6 egzamin)
      zostanie wyznaczony po upływie 6 m-cy od zaliczenia teorii (np. przy pierwszym
      podejściu), to musisz zdawać jeszcze raz teorię.
      Z tą płatnością na egzaminie to do końca nie wiem, jak wygląda. Moja koleżanka
      miała taką sytuację, ze za 1 razem nie zdała teorii, a cały egzamin (teoria +
      jazda) miała zapłacony, no i w WORDzie stwierdzili, że za następny egzamin musi
      zapłacić za teroię + połowę kwoty za jazdę. Swoją drogą to z deka paranoja, bo
      w końcu nawet nie zajęła egzaminatorowi czasu, nie spaliła benzyny, a kasa za
      jazdę i tak poszła już do kieszeni WORDu. Chyba, że oni sobie biorą za to, że
      zajęła komuś innemu miejsce...

P.S. Ten egzamin można zdać, tylko trzeba trochę wyluzować. Zdałam za drugim
      razem - za pierwszym byłam tak zdenerwowana, że zrobiłam dwa fatalne błędy na
      placyku i koniec. Za drugim denerwowałam się tylko, kiedy oczekiwałam na swoją
      kolej. Mówię Ci, najważniejsze to trochę poluzować - powiedz sobie, że nic się
      nie stanie jak nie zdasz (nie musisz wcale tak myśleć :P, ale wmów to sobie) -
      pomaga ;)
      Pzdr
    • Gość: mała Re: lady speed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:31
      ja też siadłam na gdańskim placyku.odbębniłam 5 h dodatku i czekam 1,5 m-c na
      egzamin..kolejny.musi się udać teraz,bo drugi raz testów nie
      przetrwam.pozdrawiam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka