Dodaj do ulubionych

Oblałam na Odlewniczej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:51
Chyba się załamę.Niby 1-szy raz,ale uczucie bardzo niemiłe.
Obserwuj wątek
    • Gość: wesi Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 16:28
      A nie miałaś przypadkiem egzaminu z takim nażelowanym i bardzo niefajnym panem?
      on dziś wszystkich oblewał jak zauważyłam. Trzymam kciuki za kolejne podejście,
      głowa do góry!
    • Gość: mija Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.76.classcom.pl 11.04.05, 17:22
      wiem co czujesz, za drugim chyba nawet bardziej niemile... ale moze nie bedzie
      ci dane tego uswiadczyc;)
      • Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:56
        Mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej.Na egzaminatora nie mogę
        narzekać.Nerwy mnie zjadły ale wiem przynajmniej jak to wygląda.
    • Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl 18.04.05, 23:36
      Ja tez oblalam w ten piatek (15.04.05), ale z wlasnej winy :-) wymuszenie
      pierwszenstwa. Wiecie cos o egzaminatorze : Wojciech Drozd ??

Pozdrawiam,

kleo.
      • j0204 Re: Oblałam na Odlewniczej 19.04.05, 08:35

a czemu pytasz o niego?
        czy to taki młody chłopak co chodzi w czapeczce i się nie odzywa do kursanta i
        sprawia wrażenie cwaniaczka?
        • Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:46
          z ciekawosci... :-) jestem ciekawa czy oblalam z wlasnej winy czy "mialam"
          oblac.
          pozdrawiam,k.
          • Gość: J23 Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 10:49
            co znaczy miałam oblać?Zdawałem u niego i było ok
            • Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:05
              rozne sie slyszy opinie... np. ze oblewaja z reguly, bo nie dostaja premii. ja
              bardzo dobrze zdaje sobie sprawe, ze do perfekcji to jeszcze wiele mi brakuje i
              ze to pewnie moja wina albo po prostu mi zabraklo szczescia.... znajomy, ktory
              chodzil ze mna na kurs juz zdal. wspomne tylko, ze jazde po miescie mial
              banalna ... a ja nie wiedziec czemu ciagle trafiam ronda, wyloty na augustow i
              same ciezkie kalibry...
          • Gość: marika Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 10:56
            przecież już pisłaś że wymusiłaś pierszństwo,to chyba się nie dziwisz czemu
            oblałaś
            • Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:35
              no tak, ale wiesz sa rozne trasy na brodnie....
          • Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:47
            No właśnie on mnie oblał na placu.
    • Gość: xxx Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 22:37
      następnym razem będzie lepiej
    • Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl 02.05.05, 16:39
      pierwszy raz to nic, wyobraz sobie jak ktos sie czuje po n-tym razie(czego
      oczywiscie Ci nie zycze...). ja do tej pory oblalam 3 razy na miescie... po 3
      razie to dopiero mialam dola... tak z tydzien!
    • Gość: zuza Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 09:53
      odwagi
    • Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:05
      Dzięki wszystkim.Teraz zdaję 9 maja.Trzymajcie kciuki,dam znać jak mi
      poszło.Wszystkim zdającym życzę powodzenia.
      • Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:16
        Powodzenia ! a propos kiedys 9 maja byl dniem zwyciestwa, wiec zycze Ci zeby
        byl to dzien zwyciestwa takze dla Ciebie.....
        • Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:57
          Zobaczymy,nie dziękuję.
    • Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:29
      No i zdałam.Za drugim razem,faktycznie jest to dzień zwycięstwa.POZDROWIONKA.
      • Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl 09.05.05, 18:33
        Gratulacje kierowco !!
        • Gość: jola Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.devs.futuro.pl 09.05.05, 19:15
          Gratulacje, teraz szerokiej drogi Ci życzę!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:54
            No dzięki wielkie.Najważniejsze to potrafić wytłumaczyć swoje błędy,no i trochę
            szczęścia plus duża doza umiejętności.Wam też życzę powodzenia,szczególnie -
            kleo-
            • Gość: kleo do Miśki IP: *.aster.pl 09.05.05, 23:11
              Nie dziekuje, przyda sie bardzo :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka