Gość: Miśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 15:51 Chyba się załamę.Niby 1-szy raz,ale uczucie bardzo niemiłe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wesi Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.04.05, 16:28 A nie miałaś przypadkiem egzaminu z takim nażelowanym i bardzo niefajnym panem? on dziś wszystkich oblewał jak zauważyłam. Trzymam kciuki za kolejne podejście, głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mija Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.76.classcom.pl 11.04.05, 17:22 wiem co czujesz, za drugim chyba nawet bardziej niemile... ale moze nie bedzie ci dane tego uswiadczyc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 17:56 Mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej.Na egzaminatora nie mogę narzekać.Nerwy mnie zjadły ale wiem przynajmniej jak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl 18.04.05, 23:36 Ja tez oblalam w ten piatek (15.04.05), ale z wlasnej winy :-) wymuszenie pierwszenstwa. Wiecie cos o egzaminatorze : Wojciech Drozd ?? Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 Re: Oblałam na Odlewniczej 19.04.05, 08:35 a czemu pytasz o niego? czy to taki młody chłopak co chodzi w czapeczce i się nie odzywa do kursanta i sprawia wrażenie cwaniaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 10:46 z ciekawosci... :-) jestem ciekawa czy oblalam z wlasnej winy czy "mialam" oblac. pozdrawiam,k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J23 Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 10:49 co znaczy miałam oblać?Zdawałem u niego i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 14:05 rozne sie slyszy opinie... np. ze oblewaja z reguly, bo nie dostaja premii. ja bardzo dobrze zdaje sobie sprawe, ze do perfekcji to jeszcze wiele mi brakuje i ze to pewnie moja wina albo po prostu mi zabraklo szczescia.... znajomy, ktory chodzil ze mna na kurs juz zdal. wspomne tylko, ze jazde po miescie mial banalna ... a ja nie wiedziec czemu ciagle trafiam ronda, wyloty na augustow i same ciezkie kalibry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.05, 10:56 przecież już pisłaś że wymusiłaś pierszństwo,to chyba się nie dziwisz czemu oblałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 13:35 no tak, ale wiesz sa rozne trasy na brodnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:47 No właśnie on mnie oblał na placu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.05, 22:37 następnym razem będzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl 02.05.05, 16:39 pierwszy raz to nic, wyobraz sobie jak ktos sie czuje po n-tym razie(czego oczywiscie Ci nie zycze...). ja do tej pory oblalam 3 razy na miescie... po 3 razie to dopiero mialam dola... tak z tydzien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.05, 09:53 odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:05 Dzięki wszystkim.Teraz zdaję 9 maja.Trzymajcie kciuki,dam znać jak mi poszło.Wszystkim zdającym życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 12:16 Powodzenia ! a propos kiedys 9 maja byl dniem zwyciestwa, wiec zycze Ci zeby byl to dzien zwyciestwa takze dla Ciebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 20:57 Zobaczymy,nie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:29 No i zdałam.Za drugim razem,faktycznie jest to dzień zwycięstwa.POZDROWIONKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.aster.pl 09.05.05, 18:33 Gratulacje kierowco !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.devs.futuro.pl 09.05.05, 19:15 Gratulacje, teraz szerokiej drogi Ci życzę!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Re: Oblałam na Odlewniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:54 No dzięki wielkie.Najważniejsze to potrafić wytłumaczyć swoje błędy,no i trochę szczęścia plus duża doza umiejętności.Wam też życzę powodzenia,szczególnie - kleo- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo do Miśki IP: *.aster.pl 09.05.05, 23:11 Nie dziekuje, przyda sie bardzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś