Gość: Monika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 13:18 Gdzie w Poznanu warto zrobić kusrs prawo jazdy? Ponieważ każdy znajomy poleca mi inny ośrodek postanowiłam trochę zaczerpnąć rady od WAS !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izlika Re: GDZIE W POZNANIU WARTO ZROBIC KURS??? 17.04.05, 07:20 Robiłam kurs w Bajce!Fantastycznie przygotowują z manewrów, elegancko tłumaczą jazdę na drodze.Moi znajomi zdali pieknie z a pierwszym razem(tacy zdolni, hahahah?)Ja mam egzamin za 3 tyg.Aha, ważne, by nie trafić do Piotra, który śpiewa w operze, bo facet ma kompleksy i się ciut wyżywa, reszta instruktorów ok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maadz Re: GDZIE W POZNANIU WARTO ZROBIC KURS??? 17.04.05, 14:31 jesli chcesz moge dac ci numer do mojego instruktora, bardzo fajny koles- umawia sie gdzie chcesz, odwozi cie gdzie chcesz (a raczej ty sie odwozisz ;)), moim zdaniem dobry i fachowy. jesli chcesz jego numer to napisz do mnie madzia- 77@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: GDZIE W POZNANIU WARTO ZROBIC KURS??? IP: *.suchylas.net / *.devs.futuro.pl 17.04.05, 20:28 Tylko nie w "ATUT" !!!!! Nie dajcie się nabrać na bajeranckie samochody, bo poza tym nic fachowego i przyjaznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: GDZIE W POZNANIU WARTO ZROBIC KURS??? IP: 80.51.235.* 12.05.05, 09:30 a ja sobie bardzo chwalę atut, uważam że byłam profesjonalnie przygotowywana do egzaminu, załam za drugim razem Odpowiedz Link Zgłoś