IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 17:01
witam!!jestem młoda instruktorka ale pojecie napewno mam wiec pytajcie mnie a
ja postaram sie odpowiedziec na pytanie zadane przez kazdego z was
--------------strzałka----------->
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo [...] IP: *.elwico.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: instruktorka Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:08
        ale muszą mi robić minete!
      • Gość: instruktorka Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:09
        spoko pytanie wiesz???? takie pytania kieruj do swoich kolezanek -nie do
        mnie.Typowo dziecinne-pozdrowienia
        • Gość: instruktorka Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:11
          widze ze ludzie sie podszywaja pod mój nick i potrafia niezle odpowiedziec!!!!
          no wielkie dzieki ale nie zycze sobie takich tekstów
          • Gość: instruktorka spoko - głąba trzeba jego własną bronią usadzić! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:14
            już mnie nie ma. A tobie radzę logować się. wtedy nikt się pod ciebie poszywac
            nie będzie.
            Pozdr.
      • Gość: instruktorka możesz spróbować... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:11
        poliż sobie ekran GŁĄBIE!
        kurde.pl/gfx/pocketpussy.jpg
    • Gość: Pr0 Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:10
      Wiedzialem ze ktos zada to pytanie :) wyzej
      ale na serio powiedz mi jak najlepiej jezdzic na placu manewrowym, jak Cie
      uczono na kursie dla instruktorow, cos wiecej oprocz lusterek i patrzeniu na
      pachołki THX
      • Gość: instruktorka Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:16
        lusterka i pachołki to jest podstawowa sprawa co do placu-nie ma innych reguł-
        mozna tylko wjezdzac na wyczucie ale tego nie polecam osobom robiacym prawo
        jazdy!!moim zdaniem jest to najprostsza metoda nauki na placu.Tego wystarczy
        sie nauczyc na pamiec i masz z głowy.Niestety pózniej w ruchu drogowym musisz
        liczyc na wyczucie ale napewno zdobedziesz ta wprawe.Na kursie dla instruktorów
        nie robilismy placu pozdrowienia
        • Gość: instruktorka Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:18
          nie musze sie zalogowac na kogos zyczenie-wolny kraj. Licze na to ze wiecej nie
          bedzie takich osób jak ty.To jest tylko forum dyskusyjne nic powaznego wiec to
          zalezy juz od osób w nim uczestniczacych
          • Gość: oiygoygouyg to była tylko dobra rada n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:20
            • Gość: instruktorka Re: to była tylko dobra rada n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:27
              rozumie dziekuje heh
        • Gość: też instruktor Re: pytajcie IP: *.chello.pl 15.08.05, 22:46
          Dziwne,ja na swoim kursie zapoznawałem się z placem manewrowym i zadawałem plac
          na egzaminie.Nie słyszałem, żeby coś się zmieniło.Zanim odpowiesz na jakieś
          pytanie sprawdzaj poprawność odpowiedzi, bo wprowadzasz ludzi w błąd-dotyczy
          np.zdawania na nowych zasadach.
    • instruktorka1 Re: pytajcie 15.08.05, 18:46
      no wiec juz mam to konto o które tyle krzyku pozdro
      • Gość: 32 Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 19:16
        Jak wygląda sprawa nowych zasad zdawania egzaminu? Czy ludzie którzy zaczeli
        kurs w lipcu a nie ukończa go do pażdziernika będą musieli zdawać na nowych
        zasadach?
        • Gość: instruktorka Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 20:40
          osoby które zaczeły wczesniej kurs niz pazdziernik zdaja na starych zasadach
          • Gość: abc Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:10
            Gość portalu: instruktorka napisał(a):

> osoby które zaczeły wczesniej kurs niz pazdziernik zdaja na starych zasadach

a gdzie to pisze w projekcie, że zdawać się będzie na starych zasadach ?????
            W/g mojich informacji od 3 października tylko i wyłącznie na nowych zasadach.
            • Gość: Mariusz Re: pytajcie IP: 212.122.214.* 16.08.05, 09:35

He He a ja 3 pazdziernika zaczynam kurs :D a tak w ogole to jak koncze 18 lat
              25 grudnia to moge sie zapisac na kurs dopiero po 25 wrzesnia?? jak to jest?
    • Gość: dawid Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 18:53
      teraz przynajmniej bedziesz miała spokój hihihi
      • Gość: Sylwia Re: pytajcie IP: *.toya.net.pl 15.08.05, 19:41
        Może byś napisała jakies porady, co i jak np z ruszaniem pod góre albo ogólnie
        jakieś rady, skoro niby jestes instuktorką.
    • Gość: Aneta Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 22:05
      Prosze o podanie mi sprawdzonego instruktora A, musze wziac 5 h, moze byc na
      maila: anegata@wp.pl
      bardzo dziekuje.
      najlepiej z Honda, bo na odlewniczej sie zdjaej na hondzie.
      • Gość: tedde Re: pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 00:59
        ta kobieta nie jest żadna instruktorka! dziwne ze nie miała placu na kursie dla
        instruktorow i nie zna przepisów, ktore wejda w pazdzierniku. ehh.. :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka