gapa72 15.11.05, 12:09 Witam, poszukuję w 3-mieście dobrej nauki jazdy na śliskim. Czy coś takiego u nas istnieje? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mono Re: 3-MIASTO - NAUKA JAZDY NA ŚLISKIM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 17:44 jestem z 3-miasta (Gdańsk) i nie mam pojęcia o co ci chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorot Re: 3-MIASTO - NAUKA JAZDY NA ŚLISKIM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 20:37 chyba o jazde w sytuacjach ekstremalnych tzn.wychodzenie z poslizgow etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gapa72 Re: 3-MIASTO - NAUKA JAZDY NA ŚLISKIM IP: *.prokom.pl 21.11.05, 15:53 może nie wyraziłam się precyzyjnie, ale słyszałam o szkołach jazdy w W-wie i Poznaniu dla takich, co potrafią prowadzić samochód, natomiast chcą podszkolić się w jeździe w warunkach ekstremalnych np oblodzona powierzchnia. Chciałabym wiedzieć jak dodawać gazu lub odpuszczać, kiedy samochód jest podsterowny a kiedy nadsterowny - co zrobić by wyjść cało z poślizgu. Na TVN Turbo pokazują SkodaAuto szkołę jazdy na śliskim. Odpowiedz Link Zgłoś