Gość: gg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:53 Powiedzcie gdzie latwiej zdac. Podobno na Odlewniczej bardziej przychylna kadra, ale na Powstancow Slaskich mniej pulapek. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kundziorek Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? 16.11.05, 16:13 Kadra jest ta sama, egzaminatorzy zmieniają Ośrodki w zależności od tego jak mają ustalone w grafiku. Na Odlewniczej teraz się dłużej czeka na egzamin (przynajmniej tak było jeszcze tydzień temu). Na Odlewniczej jest mniejszy teren do objeżdżenia, ale za to jest sporo rzeczy na które trzeba uważać. Ja zdawałam na Powstańców i nie żałuję. Zresztą znam te tereny więc było mi łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:47 Dzis rozmawialam z instruktorem i powiedzial, ze zdecydowanie lepiej na Odlewniczej. Rzeczywiscie mowi, ze kadra jest ta sama. Tak wiec pewnie poslucham go i pojde tam zdawac. Ale terenu nie znam ani troche, bo jestem z mokotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? 16.11.05, 19:04 Każdy instruktor mówi co innego. Mój mówił, że lepiej na Odlewniczej, koleżanki że na Powstańców. Z kolei mój drugi instruktor uważał, że trudność jest podobna (Bemowo - więcej do objeżdżenia, Odlewnicza - więcej do uważania). Najlepiej wziąć sobie egzamin w sobotę rano kiedy jest małe natężenie ruchu. Sama się przekonałam podczas egzaminu jak to pomaga w zdawaniu:) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Otwocka Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:11 A ja zdawałem w Siedlcach na Składowej 46. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olenkaa Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 20:17 Ja też mam podobny problem. Mieszkam po prawej stronie Wisły więc na Odlewniczą bliżej, ale kurs robię na Bielanach więc bliżej na Powstańców. Mój instruktor nie jest chętny, aby przejechać się po trasie od Odlewniczej, a z kolei trasy egzaminacyjnej z Powstańców nigdzie w internecie nie mogę znaleść (tą z Odlewniczej mam zapisaną kilka razy z kilku źródeł) HELP!!! Podrzućcie jakiś link z planem, PLEASE. Odpowiedz Link Zgłoś
kundziorek Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? 16.11.05, 20:33 Problem polega na tym, że teren na Powstańców jest dość rozległy i zależy od upodobań egzaminatora. Jeżdżą zarówno po Bemowie jak i częściowo po Żoliborzu, czasami (bardzo rzadko) potrafią się zapędzić na WAT, albo zahaczyć o Wolę. Warto poczytać wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=30047855 . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruszynka79 Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.chello.pl 20.11.05, 19:03 Olenkaa --> ja zdaje na Odlewniczej za dwa tygodnie, mogłabyś mi podrzucić trasę egzaminacyjną (kruszynka79@gazeta.pl) lub jakiś link podać, skąd ją ściągnąć można..? Dzięki i powodzenia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:47 Taka mapka jest na stronie Warszawskiego WORDu ( www.word.waw.pl/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namesa Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.chello.pl 20.11.05, 20:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: namesa Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.chello.pl 20.11.05, 20:20 Inka, podaj prosze sciezke do mapki, bo nie moge jej znalezc :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:27 Przepraszam, pomyliłam się. Nie wiem czemu wydawało mi się, że widziałam tam tę mapkę. Na pewno jest na stronie www.prawojazdy.com.pl/index.php? id=68&action=miasto&miasto=Warszawa . Jeszcze raz sorrki:( Odpowiedz Link Zgłoś