Dodaj do ulubionych

Powstańców Śląskich czy Odlewnicza?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:53
Powiedzcie gdzie latwiej zdac. Podobno na Odlewniczej bardziej przychylna
kadra, ale na Powstancow Slaskich mniej pulapek. Czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • kundziorek Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? 16.11.05, 16:13
      Kadra jest ta sama, egzaminatorzy zmieniają Ośrodki w zależności od tego jak
      mają ustalone w grafiku. Na Odlewniczej teraz się dłużej czeka na egzamin
      (przynajmniej tak było jeszcze tydzień temu). Na Odlewniczej jest mniejszy
      teren do objeżdżenia, ale za to jest sporo rzeczy na które trzeba uważać. Ja
      zdawałam na Powstańców i nie żałuję. Zresztą znam te tereny więc było mi
      łatwiej.
      • Gość: gg Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:47
        Dzis rozmawialam z instruktorem i powiedzial, ze zdecydowanie lepiej na
        Odlewniczej. Rzeczywiscie mowi, ze kadra jest ta sama. Tak wiec pewnie
        poslucham go i pojde tam zdawac. Ale terenu nie znam ani troche, bo jestem z
        mokotowa.
        • kundziorek Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? 16.11.05, 19:04
          Każdy instruktor mówi co innego. Mój mówił, że lepiej na Odlewniczej, koleżanki
          że na Powstańców. Z kolei mój drugi instruktor uważał, że trudność jest podobna
          (Bemowo - więcej do objeżdżenia, Odlewnicza - więcej do uważania). Najlepiej
          wziąć sobie egzamin w sobotę rano kiedy jest małe natężenie ruchu. Sama się
          przekonałam podczas egzaminu jak to pomaga w zdawaniu:) Powodzenia!
          • Gość: z Otwocka Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 20:11
            A ja zdawałem w Siedlcach na Składowej 46. Polecam.
    • Gość: olenkaa Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.11.05, 20:17
      Ja też mam podobny problem. Mieszkam po prawej stronie Wisły więc na Odlewniczą
      bliżej, ale kurs robię na Bielanach więc bliżej na Powstańców. Mój instruktor
      nie jest chętny, aby przejechać się po trasie od Odlewniczej, a z kolei trasy
      egzaminacyjnej z Powstańców nigdzie w internecie nie mogę znaleść (tą z
      Odlewniczej mam zapisaną kilka razy z kilku źródeł) HELP!!!
      Podrzućcie jakiś link z planem, PLEASE.
      • kundziorek Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? 16.11.05, 20:33
        Problem polega na tym, że teren na Powstańców jest dość rozległy i zależy od
        upodobań egzaminatora. Jeżdżą zarówno po Bemowie jak i częściowo po Żoliborzu,
        czasami (bardzo rzadko) potrafią się zapędzić na WAT, albo zahaczyć o Wolę.
        Warto poczytać wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=154&w=30047855 .
        Pozdrawiam!
      • Gość: kruszynka79 Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.chello.pl 20.11.05, 19:03
        Olenkaa --> ja zdaje na Odlewniczej za dwa tygodnie, mogłabyś mi podrzucić
        trasę egzaminacyjną (kruszynka79@gazeta.pl) lub jakiś link podać, skąd ją
        ściągnąć można..?

Dzięki i powodzenia:-))
        • Gość: inka Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 19:47
          Taka mapka jest na stronie Warszawskiego WORDu ( www.word.waw.pl/ )
          • Gość: namesa Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.chello.pl 20.11.05, 20:18
          • Gość: namesa Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.chello.pl 20.11.05, 20:20
            Inka, podaj prosze sciezke do mapki, bo nie moge jej znalezc :(
            • Gość: inka Re: Powstańców Śląskich czy Odlewnicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 22:27
              Przepraszam, pomyliłam się. Nie wiem czemu wydawało mi się, że widziałam tam tę
              mapkę. Na pewno jest na stronie www.prawojazdy.com.pl/index.php?
              id=68&action=miasto&miasto=Warszawa . Jeszcze raz sorrki:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka