Dodaj do ulubionych

kto zdawał w tychach

03.12.05, 21:45
witam .mam zamiar zdawać w tychach kto wie jak zdaje się w tym mieście czy
jest łatwiej niż w krakowie???
Obserwuj wątek
    • Gość: ana Re: kto zdawał w tychach IP: *.tychy.msk.pl 04.12.05, 08:57
      wlasnie sama mialam zakladac taki watek bo zdaje w Tychach,ale poki co zostalo
      mi jeszcze 10 godz jazdy...Tychy!odezwijcie sie
    • Gość: obserwator Re: kto zdawał w tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:48
      Zauważyłem: na placu tylko nowe PUNTO 5d; na miasto opel Corsa; tunel posiada
      wyznaczone strefy zatrzymania w kolorze żółtym; niskie pachołki (chyba 40 cm),
      ustawiane po dwa w miejscach styku stanowisk; jedno stanowisko prostopadłe do
      którego wjedziesz przodem lub tyłem od linii ograniczającej.
      powodzenia
      • Gość: olka Re: kto zdawał w tychach IP: 82.139.23.* 04.12.05, 15:39
        zdawalam i ja:) pozytywny za drugim razem. na pewno lepiej niz w krk, nie ma
        tramwajow, trasy egzaminacyjne sa raczej mniej uczeszczane i nie bardzo oddalone
        od osrodka, tylko chyba dwa nietypowe skrzyzowania. pozdrawiam
        • mativvv Re: kto zdawał w tychach 04.12.05, 17:57
          bardzo wam dziękuje za jakiekolwiek wskazówki
          • Gość: ana Re: kto zdawał w tychach IP: *.tychy.msk.pl 04.12.05, 19:10
            opiszcie swoje trasy egzaminacyjne w Tychach,jakies szczegolne,trudne
            miejsca,itp
    • Gość: Katia Re: kto zdawał w tychach IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 05.12.05, 16:47
      Zdawałam w Tychach, zdałam za pierwszym razem, na pewno o niebo lepiej niż w
      Krakowie do którego teraz jeżdżę często jako samodzielny kierowca. Generalnie w
      Tychach nie ma trudnych tras egzaminacyjnych (nawiasem mówiąc w ośrodku
      egzaminacyjnym są one wywieszone na ścianie, na końcu korytarza po lewej
      stronie). Przynajmniej wtedy kiedy ja zdawałam to były,można na nie zerknąć i
      wcześniej przejechać się ze znajomym zwracając uwagę na znaki itp. Mój
      egzaminator był sympatyczny, nie było tak strasznie jak mi wcześniej mówiono.
      Pozdrawiam serdecznie i życzę zdanego egzaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka