mativvv 03.12.05, 21:45 witam .mam zamiar zdawać w tychach kto wie jak zdaje się w tym mieście czy jest łatwiej niż w krakowie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ana Re: kto zdawał w tychach IP: *.tychy.msk.pl 04.12.05, 08:57 wlasnie sama mialam zakladac taki watek bo zdaje w Tychach,ale poki co zostalo mi jeszcze 10 godz jazdy...Tychy!odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: kto zdawał w tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:48 Zauważyłem: na placu tylko nowe PUNTO 5d; na miasto opel Corsa; tunel posiada wyznaczone strefy zatrzymania w kolorze żółtym; niskie pachołki (chyba 40 cm), ustawiane po dwa w miejscach styku stanowisk; jedno stanowisko prostopadłe do którego wjedziesz przodem lub tyłem od linii ograniczającej. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: kto zdawał w tychach IP: 82.139.23.* 04.12.05, 15:39 zdawalam i ja:) pozytywny za drugim razem. na pewno lepiej niz w krk, nie ma tramwajow, trasy egzaminacyjne sa raczej mniej uczeszczane i nie bardzo oddalone od osrodka, tylko chyba dwa nietypowe skrzyzowania. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mativvv Re: kto zdawał w tychach 04.12.05, 17:57 bardzo wam dziękuje za jakiekolwiek wskazówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: kto zdawał w tychach IP: *.tychy.msk.pl 04.12.05, 19:10 opiszcie swoje trasy egzaminacyjne w Tychach,jakies szczegolne,trudne miejsca,itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: kto zdawał w tychach IP: *.tsi.tychy.pl / *.tsi.tychy.pl 05.12.05, 16:47 Zdawałam w Tychach, zdałam za pierwszym razem, na pewno o niebo lepiej niż w Krakowie do którego teraz jeżdżę często jako samodzielny kierowca. Generalnie w Tychach nie ma trudnych tras egzaminacyjnych (nawiasem mówiąc w ośrodku egzaminacyjnym są one wywieszone na ścianie, na końcu korytarza po lewej stronie). Przynajmniej wtedy kiedy ja zdawałam to były,można na nie zerknąć i wcześniej przejechać się ze znajomym zwracając uwagę na znaki itp. Mój egzaminator był sympatyczny, nie było tak strasznie jak mi wcześniej mówiono. Pozdrawiam serdecznie i życzę zdanego egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś