Gość: asd-adam IP: *.master.pl 09.12.05, 15:22 gościu który we mnie wjechał miał 2,5 promila alkoholu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imlardis2 Re: Na ile zabiorą prawko jeśli 09.12.05, 17:02 Mojemu wujkowi zabrali na 1 rok :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
w357 promilki :-) 09.12.05, 17:35 Na "2.5" ,to jakieś pól litra na "łeb" musiało być..... Pewnie tłumaczył się,że nie pamiętał,"że jechał samochodem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efemeryda Re: promilki :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 18:04 Na "2.5" ,to jakieś pól litra na "łeb" musiało być..... hmm...wyczuwam nutę nostalgii:-) ale pewnie się mylę! Odpowiedz Link Zgłoś
w357 Re: promilki :-) 09.12.05, 18:37 Gość portalu: efemeryda napisał(a): > hmm...wyczuwam nutę nostalgii:-) ale pewnie się mylę! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :-) Niestety nie o to chodzi :-) Po weselu "Góralskim" idę spać w stodole :-) Kiedyś analizowałem wpływ i skutki picia wódki :-) Jest kilka polskich programów na Self-Testing(w ramach uświadamiania..... Niestety nie mogę odnaleść. Dla angloczytających polecam stronę www.scri.org ,gdzie można wyczytać spooooro ciekawych info na w/w temat. Jest tam też TEST (niestety też chilowo nie mogę znaleść gdzie jest ukryty). Mam ten test na oryginalnej płytce "CD"i ilekroć ktoś ze znajomych rozpocznie temat o alkoholu, to daje mu(udostępniam)ten "program"edukacyjny-Pro Publico Bono!!! Odpowiedz Link Zgłoś