Dodaj do ulubionych

Podobał sie wam wasz egzaminator??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 18:37
ja mam własnie taki problem, wiem że to mało możliwe bo większośc
egzaminatorów jest w starszym wieku, ale "TEN" był przesympatyczny noi .... :D
Obserwuj wątek
    • Gość: jolka Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 19:59
      A gdzie zdawałaś i jak się nazywał przynajmniej inicjały podaj, bo mam podobne
      odczucia
      • Gość: js Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 22:10
        zdawałam w bielsku
    • hepinka Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? 02.06.06, 20:16
      mrrraaau, mnie też egzaminował przesympatyczny pan... no i bardzo przystojny :)
      zresztą, pewnie miał max 5 lat więcej niż ja :) ehhh :):):)
      • Gość: ania Gda Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.nsm.pl 03.06.06, 16:20
        Mnie egzaminowała kobietka :) i do tego blondynka, bardzo sympatyczna i jak tu
        wierzyć w to że kobiety szczególnie blondynki nie nadają sie na kierowców;)Co
        do pytania to nie odczułam do niej mięty ale to chyba zrozumiałe.Pozdrowionka
        • Gość: wiwia Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: 212.244.78.* 03.06.06, 21:32
          o rany jakbym chciała miec egzaminatora kobietę!!! niwestety we wrocławiu sami
          faceci (z tego co mi wiadomo)... a moze ktos slyszal o kobiecie - egz we
          wroclawskim wordzie??
        • Gość: gosc Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.crowley.pl 03.06.06, 21:43
          Gość portalu: ania Gda napisał(a):

> Mnie egzaminowała kobietka :) i do tego blondynka, bardzo sympatyczna

Jestes z Gdanska? Czy ta blondynka miala na imie Anita? :)))
          • Gość: ania Gda Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.nsm.pl 04.06.06, 01:28
            Tak jestem z Gdańska i pani egazminator miała na imię Anita o ile dobrze
            pamiętam.Ogólnie sympatyczna tylko cicha pani, tzn. w trakcie egzaminu za dużo
            nie mówiła.Czyżby odczucia co do jej osoby takie same?
            • Gość: aga Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:30
              ku... ale niektórzy maja nierówno pod sufitem!!! szok-głowa mnie boli, jak
              czytam te bzdury co wypisujecie!!!
    • Gość: żona egzaminatora Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.stat.gov.pl 05.06.06, 12:35
      bardzo
      • jacek3142 Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? 06.06.06, 07:09
        Jak ktoś zauważył, to jakaś chora osoba!!
        Wcześniej założyła taki sam wątek nt. instruktorów.
        ----------------
        Dobrze jest pisać co się myśli, ale czasami też trzeba myśleć co się pisze.

• Gość: ja Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 19:13
          chciałbyś byc, miec...... Ja nie masz ochoty czytac tych bzdur to po co
          wchdzisz na to forum??? A komplesy to może wylecz sobie innym sposobem
          • kolomyia Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? 09.06.06, 07:37
            " js, jolka, ja " - to jakaś pomylona osoba, która zakłada wątki na podobne tematy, a potem często pisze sama ze sobą.
    • Gość: Marysia Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.biol.uni.lodz.pl 09.06.06, 08:22
      Mój pierwszy egzaminator, to bardzo sympatyczny pan, strasznie mu było szkoda,
      że nie może mnie wypuścić na miasto. Oczywiście oblałam na rękawku, sama się
      grzecznie zatrzymałam i z uśmiechem opisałam swój błąd. Zanim wyszłam z
      kwitkiem z auta chwilkę porozmawialiśmy i udzielił mi ten miły pan kilku
      cennych rad. Nie wiem czemu, ale zapamiętał mnie i za każdym razem, gdy mnie
      widzi w WORDZie lub zauważy mnie w mieście to mi życzy miłego dnia i szerokiej
      drogi. Pozdrawiam wszystkich egzaminatorów we wszystkich ośrodkach.
      • Gość: Lenka Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 14:09
        a pózniej się dziwić że nie zdają - bo zamiast się skupić na jezdzie to skupiają
        się na egzaminatorze.... co ma do rzeczy czy przystojny czy nie - spędziłam z
        nim w samochodzie jakieś pół godz i więcej go na oczy nie zobaczę (oby) mnie
        interesował wynik egzaminu a nie egzaminator.
        • Gość: ja Re: Podobał sie wam wasz egzaminator?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 18:45
          a skąd wiesz że nie zdają?? Ja zdałam, a przy okazji zwróciłam uwage na
          fajnego faceta- żal Ci czy co??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka